Tak besøg til metropersonale, der redder din hund

Tak til metropersonalet, der reddede copeau
Tak til metropersonalet, der reddede copeau

Metro-personale reddede hunden, hvis pote blev fanget i rulletrappen på Kadıköy metrostation. Ejeren af ​​hunden, Fatma Kamuran Koç, besøgte stationens ledsagere med sin hund.


Fatma Kamuran Koçs hundes vej blev fanget på rulletrappen og rejste søndag 2. februar 2020 ved Kadıköy - Tavsantepe Metro Line's Kadikoy-station. Derefter greb Metro Istanbul-medarbejdere på stationen ind i øjeblikket. Officerer, som lukkede den gående trappe, fjernede hundens pote, hvorfra den sad fast med omvendt kommando. Passager Fatma Kamuran Koç og de officerer, der tog hunden til operationsstuen til passageren, klædte hundens pote.

Hundens helbred er godt ...

Mandag den 10. februar 2020 kom Fatma Kamuran til Kadıköy-stationen med sin hund Koç og takkede Station Supervisor Cihan Dinç, sikkerhedsofficerer Giger Çelebi, Mehmet Kaya og Mustafa Kılıç. Koç, der også talte med Operation Chief Hamza Karahan i telefon, udtrykte sin tilfredshed med støtten fra medarbejderne i Metro Istanbul og oplyste, at hans hund var ved godt helbred.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar