Coronavirus indenlandske bil oversvømmelser TOGG's planer

coronavirus lokale auto skift planer ned
coronavirus lokale auto skift planer ned

Coronavirus, der startede i Kina og bekymrede hele verden, påvirkede også økonomien dybt. Mens mange virksomheder stoppede produktionen i Kina, blev Mobile World Congress annulleret. Annulleringen af ​​kongressen påvirkede også TOGGs planer.


World GSM Association (GSMA) annulleres af Mobile World Congress (MWC), som var planlagt afholdt i Barcelona, ​​Spanien den 24.-27. Februar, men omkring 19 mobilteknologiselskaber besluttede ikke at deltage på grund af den nye type coronavirus (Kovid-40). annoncerede, at det var.

I en skriftlig erklæring fra GSMA blev det oplyst, at organisationen ikke kunne holdes, fordi den spanske regering besluttede at trække sig tilbage fra messen på trods af den spanske regerings opfordring til at "ikke have nogen sundhedsmæssige årsager til dens aflysning".

Da det blev anført, at det er "umuligt" at holde kongressen i den aktuelle situation, blev det understreget, at "situationen i forbindelse med den nye type coronavirus ændrer sig meget hurtigt".

På grund af udbruddet af Kovid-19 har omkring 40 virksomheder, herunder LG, Ericsson, Nvidia, Amazon, Sony, NTT Docomo, Gigaset, Umidigi, Intel, Vivo, McAfee, Facebook og Cisco, besluttet ikke at tilslutte sig MWC.

mwc'y hvert år fra Tyrkiet tog et seriøst bidrag. Tyrkiets Cars Initiative Group (TOGG) produceret af de indenlandske bilproducenter i Europa var også forestiller sig indførelsen af ​​dette års messe. Coronavirus droppede også begivenheden planlagt af TOGG.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar