Kystvagtkommandoen til at købe småbetjent

kystsikkerhedskommando skal udnævnes til officer
kystsikkerhedskommando skal udnævnes til officer

Ansøgninger indgives online mellem datoerne 04.-21. Februar 2020 for at imødekomme behovene fra Gendarmerie og Kystvagtskommandens mandlige / kvindelige aktive / kontraherede småbetjente officer og Kystvagtkommandantens mandlige / kvindelige kontraherede småbetjent. Detaljer for forsyningen; www.jandarma.gov.t er, www.sg.gov.t er, www.jsga.edu.t er ve www.dpb.gov.t er Det fremgår af "Guide til generel kommando for Gendarmerie-kommandoen / ansøgningsvejledning til ansøgning om ansøgning om smågænger" og "ansøgningsvejledning til kystvagtkommandoen / -indgrebet for småbygger i 2020".

1. ANVENDELSESBETINGELSER:


a. Ansøgninger er kun https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Det vil blive udført via e-Government-portalen via internetadressen, gennem personaleforsyningssystemet for Gendarmerie og Coast Guard Academy. Ansøgninger foretaget via mail eller personligt uden for internetmiljøet vil ikke blive taget i betragtning.

b. Ansøgere skal ansøge efter at have udfyldt de fulde ”Retningslinjer for ansøgere”.

c. Ansøgninger starter 04. februar 2020 og slutter den 21. februar 2020, kl. 16:00.

d. Gendarmerie og Coast Guard Academy personale rekrutteringssystem indtastes via e-Government gateway med e-regerings adgangskode, mobilsignatur, e-signatur, tyrkisk ID-kort eller internetbankmuligheder.

2. KVALIFIKATIONER FOR KANDIDATERNE:

a. At være borger i Republikken Tyrkiet.

b. At udeksaminere fra de uddannelsesprogrammer, der er specificeret i ansøgningsretningslinjerne, skal væreeksamen fra videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens er accepteret af Rådet for videregående uddannelser eller for at kunne udeksaminere indtil den 04. august 2020, datoen for midlertidig registrering.

c. For dem, der har dimitteret fra bachelor- eller associerede gradsafdelinger, der er specificeret i vejledningen for Gendarmerie-kommandoen, eller som er i stand til at gå gradueret indtil den 04. august 2020, har de ikke afsluttet en alder af tyve (01) fra 2020. januar 27 (kandidater fra 01. januar 1993), postgraduate I henhold til den ikke-korrigerede folkeregistrering for dem, der har afsluttet deres uddannelse, ikke for at være toogtredive (32) år gamle (født den 01. januar 1988 eller senere),

d. Uddannet fra associerede gradsafdelinger for Coast Guard Command eller 04. august 2020
I henhold til den ikke-korrigerede befolkningsregistrering for dem, der kan dimittere inden den 01. januar
Ikke at være syvogtyve (2020) år gammel i 27 (født 01. januar 1993 eller senere),

d. Sikkerhedsundersøgelse og arkivundersøgelser skal være positive,

e. Ikke at være gravid,

f. Må ikke adskilles eller fjernes fra de tyrkiske væbnede styrker, Gendarmeriets generalkommando og kystvagtskommandoen som officerer, nastsubay, ekspertgendarmerie, ekspert eller kontraheret chef / officer

g. www.jandarma.gov.t er, www.sg.gov.t er, www.jsga.edu.t er ve www.dpb.gov.t er For at overholde de ansøgningsbetingelser, der er anført i “2020 Joint Defense / Contracted Petty Officer Application Guide” offentliggjort på internetadresserne og “The SSI Regular / Contracted Petty Officer Application Guide”.

3. ANVENDELSESSTED, TID OG FORM:

a. Referencer https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris Et e-regeringsadgangskode, mobilsignatur, e-signatur, TR-identitetskort eller internetbank vil blive indtastet mellem 04. og 21. februar 2020 gennem e-regeringsportalen via personelforsyningssystemet Gendarmerie og Coast Guard Academy.

b. Listen over kandidater, hvis ansøgning accepteres og har ret til at deltage i udvælgelsesprøver og ansøgningsprincipper, meddelelse om eksamensgebyrsmeddelelse, eksamenscenter, eksamensdato og alle andre meddelelser https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris vil blive annonceret fra internetadresser.

c. Ansøgninger bør ikke indgives uden at have læst ansøgningens retningslinjer. Kandidaten er ansvarlig for den forkert kodning og fejlagtige repræsentationer, der måtte være foretaget under ansøgningen, og de negative konsekvenser af ikke at følge meddelelserne.

4. KONTAKTINFORMATION:

a. Kontaktoplysninger: Gendarmerie og Coast Guard Academy (JSGA) Campus JSGA Formandskab Personal Supply Center Kommando Beytepe / Çankaya / ANKARA TEL: (0312) 464 4836

b. Officielle internetadresser:
(1) Gendarmeriets generelle kommando: www.jandarma.gov.t er
(2) Formandskab for Gendarmerie og Coast Guard Academy: www.jsga.edu.t er
(3) Coast Guard-kommando: www.sg.gov.t er

For detaljer om annonce KLIK HER


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar