Transportmøde blev afholdt i Finike og Kumluca

møde om transport i finike og sand
møde om transport i finike og sand

Inden for rammerne af revisionsarbejdet for Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan mødtes det med lederne og medlemmerne af minibuskooperativer, der arbejder i Kumluca og Finike.


Under mødet blev emnet for udveksling, fornyelse og fælles rotation af køretøjerne drøftet. Transportforhandlere udtrykte glæde ved at tage beslutninger med et fælles sind.

Inden for rammerne af revisionsarbejdet af Antalya Metropolitan Municipality Transportation Master Plan fortsætter det med at forhandle med de offentlige transportmænd i distriktene. I denne sammenhæng deltog Fintur andelsselskaber, Özkumluca andelshavere og Hastur andelsmænd og medlemmer på mødet i Finike Service Unit.

PROBLEMER OG ANMODNINGER LYST

På mødet blev drøftelserne om offentlig transport i Finike og Kumluca drøftet, og kravene fra minibusserne blev hørt. I Kumluca Mavikent-Beykonak blev der diskuteret fælles aktioner inden for rammerne af fælles rotation, Kumluca Olympos-Yazır kvarterer, offentlig transport mellem Finike Hasyurt og Kumluca og udveksling og fornyelse af offentlige transportmidler.

FÆLLES FORMÆNGELIGHED

Transportbutikere Finike og Kumluca, der deltog i mødet, udtrykte deres tilfredshed med beslutningen fra den fælles sind om transportens fremtid og støttede de trufne beslutninger. Antalya Metropolitan Municipality afholder sit næste møde med transportforhandlere i Kumluca Service Unit i de kommende dage.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar