Denizli Ski Center Øgede interessen for skiløb

maritimt skicenter øgede interessen for skisport
maritimt skicenter øgede interessen for skisport

Denizli Ski Center, der blev oprettet af Denizli Metropolitan Municipality for at sige noget om byens vinterturisme, øgede interessen for skiløb. Denizli Metropolitan Municipality, der oprettede et skidhold med 25 tilladte atleter denne sæson, gav gratis skiløbskurser til 2020 mennesker i 400.


Denizli Ski Center, som er et af de vigtigste projekter implementeret af Denizli Metropolitan Municipality, bryder rekorder med antallet af besøgende på den ene side og øger interessen for skiløb hver dag. Denizli er en af ​​de mest foretrukne steder for vintersport Snetype Skicenter, 4 i Tyrkiets stadig fremme sporten på ski er tunge fra amatør og professionelle atleter ved en ski. Efter stigende interesse for skiløb i byen begyndte Denizli Metropolitan Municipality med at tilbyde gratis skiløbskurser fra 2016. I den nye sæson har 07 personer været forsynet med skikurser siden den 2020. januar 400. Mens kurserne blev givet 3 dage om ugen, kunne studerende deltage i kurser i 15 dage i semesterperioden.

Ski Team blev grundlagt i 2019

Denizli Metropolitan Belediyespor Ski Team blev oprettet sidste år med 25 licensierede atleter, der deltog i gratis kurser i Denizli Metropolitan Municipality. Büyükşehir Belediyespor Ski Team, der fik erfaring med hver dag, der gik, konkurrerede med sine 7 licenserede atleter i Alpine Discipline Qualifying Races, der blev afholdt i Kayseri 6-7 januar, 2020.

Denizli vinder også mestre i vintersport

Borgmester i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan sagde, at Metropolitan Municipality leverede gratis kurser i mange sportsgrene for alle fra 7 til 70 til at lave sport. Præsident Osman Zolan sagde: ”Vores Denizli Ski Center, der serverer baner og faciliteter i verdensklasse, er en amatør og professionel, idet han sagde, at interessen for vintersport i byen er steget dag for dag med Denizli Ski Center, og at de har leveret gratis skikurser i denne sammenhæng siden 2016 glæder sig over skiløbere. Vores centrum, der er vinterturismens favorit, har også gjort det muligt at udvikle skiløb i vores by. Forhåbentligt vinder vores Deniz mestre i vintersport. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar