Melbourne opererer sporvogn

melbourne sporvognslinje betjent med solenergi
melbourne sporvognslinje betjent med solenergi

Melbourne, hovedstaden i staten Victoria, der har titlen som den næststørste by i Australien, begyndte at betjene hele tramnetværket i byen med solenergi.


Neoen Numurkah solkraftværk, der officielt åbnede i sidste uge, genererer 100 vedvarende energiprocent til at betjene byens enorme sporvandsnetværk. Denne facilitet blev bygget til at levere 255 tusind megawattimer elektricitet til det nationale energinet hvert år. Projektet blev finansieret under det australske arbejderpartis Solar Trolley Initiative.

Takket være dette projekt vil beboere i Melbourne have både renere sporvogne og mere behagelige samvittigheder. Kulstofemissionen, der skal reduceres af det nye solenergi, der er bygget, svarer til at fjerne 750 tusinde biler fra vejene eller plante omkring 390 tusind træer. Victoria, Melbourne, hovedstad, har sat sit mål for vedvarende energi med 2025 procent i 40 og 2030 procent i 50. Dette solprojekt betragtes som et vigtigt skridt taget i denne forstand.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar