Metro Istanbul-personale har det sjovt og lært

metro istanbul personale både nød og lærte
metro istanbul personale både nød og lærte

Metro Istanbul Esenler Regional Operations Directorate, der sigter mod at give uddannelse til sine medarbejdere, mens de har det behageligt i et intensivt arbejdstempo, arrangerede en quiz.


Esenler Regional Operations Directorate for Metro Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), arrangerede en quiz for at give medarbejderne en sjov tid og øge opmærksomheden omkring forretningsregler. 14 sikkerhedsvagter og 12 lokomotivførere konkurrerede i quizzen, der blev arrangeret over Kahoot, en spilbaseret læringsanlæg, der blev brugt i skoler og forskellige uddannelsesinstitutioner.

De, der rangerer, blev tildelt en plak ...

Mens Hakan Özçelik kom først i konkurrencen, der blev afholdt i Esenler Multi-Purpose Hall fredag ​​den 31. januar 2019; Selami Tombaş blev nummer to og Salih Bahadır tredje. Hos togrejsere var den første İbrahim Aydın, den anden var Hatice Gül Üstündağ, og den tredje var Emrah Özcan. Tillykke med plader blev tildelt til dem, der rangerede.

Metro Istanbul Esenler regionale driftsdirektorat har implementeret Kahoot-programmet for at lære alt dets personale de oplysninger, de vil fortælle eller formidle på en sjov måde, snarere end som en eksamen, for at gøre læring underholdende i bestemte perioder.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar