Mersin Metro prækvalifikation bud udsat i 20 dage

Myrtle metro ti kvalifikationstilbud blev udsat i dage
Myrtle metro ti kvalifikationstilbud blev udsat i dage

Fristen for den foreløbige kvalifikationsfase for Mersin Mersin Metropolitan Municipality Directorate of Transportation for LRT Metro Line Construction and Electromechanical Systems mellem Mersin TCDD Station - Mezitli og indkøb af metrokøretøjer. 2019/714553 / det er 27.


Som det vides er vægten af ​​lande i Fjern- og Nærøsten på verdensbygningsmarkedet over 50 procent. I denne sammenhæng på grund af rejse- og arbejdsbegrænsningerne på grund af CORONA / COVID-19-virussen, der forekommer i fjern- og nærøsten, især i Kina, og som er effektiv over hele verden, er fristen for prækvalificering af ansøgningen 20 dage for at skabe et konkurrencedygtigt miljø. Det blev besluttet at udskyde i en periode.

Mersin Metro til bygge- og anbudskøbstilbuddet KLIK HERRailway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar