North Marmara motorvej og vejafgift 2020

nordmarmara motorvej og vejafgift
nordmarmara motorvej og vejafgift

Den åbne for trafikrute på den nordlige Marmara-motorvej starter ved krydset Çatalca på den europæiske side af Istanbul og slutter ved Eyüp-distriktet Odayeri-distriktet, som er forbundet til Yavuz Sultan Selim-broen, inklusive forbindelserne til Istanbul lufthavn. Krydset Habibler-Hasdal, en anden gren af ​​motorvej North Marmara på europæisk side, giver et alternativ til bytrafik.


North Marmara Motorway's åbne trafikrute på den asiatiske side af Istanbul starter fra Kurnaköy-vejafgift i Pendik-distriktet og fortsætter uafbrudt til byen Sevindikli i Izmit. På denne rute kan du nemt komme til Sabiha Gökçen lufthavn, Istanbul Park, Gebze OSGB, Dilovası TEM-forbindelsesvej, D-100-forbindelsesvej, Osmangazi-broen, Sevindikli-krydset, Kocaeli-Çayırova-vejen, İlimtepe-krydset, İzmit Körfez-distriktet.

North Marmara Highway Route
North Marmara Highway Route

North Marmara Highway Bompengeplaner

KMO ANATOLIAN HIGHWAY 2020 Bompenge PRISLISTE

KMO ANATOLIAN HIGHWAY 2020 SGS PRISLISTE

EUROPA Highway 2020-vejafgift PRISLISTE

EUROPA HIGHWAY 2020 SGS PRISLISTEchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar