Projektforberedelser startet for Bursa Associate

projektforberedelser til indkaldelse af bursa begyndte
projektforberedelser til indkaldelse af bursa begyndte

Bursa Metropolitan Municipality har startet projektforberedelser til infrastruktur og strømforbedring samt arbejder, der involverer korsveje og broer, i Çağrışan-distriktet i Mudanya.


Bursa Metropolitan-borgmester Alinur Aktaş, der mødtes med naboskabsførere i alle distrikter og lyttede til problemerne fra første hånd, undersøgte problemerne i forbindelse med infrastruktur, strømforbedring og forbindelse til vejen til Mudanya på mødet med Mudanyalı landsbysjef Ahmet Gün. Præsident Aktaş, der kom til Çağrışan med den ledsagende chef for transportafdelingen Gazali Şen og afdelingsleder for zonering og urbanisering, Murat Akdaş, blev hilst velkommen af ​​Ahmet Günr. Da han så problemerne i forbindelse med infrastruktur, strømforbedring og genopbygning, foretog præsident Aktaş også undersøgelser i krydsområdet i nabolaget, som planlægges bygget som udgangspunkt for vejen til Mudanya.

Alsidigt arbejde

Efter at have informeret om de planlagte aktiviteter i regionen efter undersøgelsen, sagde borgmester Aktaş, at de så problemerne i forbindelse med infrastruktur, transport og strømindvinding, udtrykt af guvernørchef Ahmet Gün på mødet med muhtarerne. Minder om, at tilsynsførerne for de relevante enheder også er til stede i Çağrışan, sagde borgmester Aktaş: ”Problemet er her; Der er villaer og boliger bygget med lokal genopbygning på tidspunktet for offentlige arbejder. Der er et landsbybosætningsområde. Der er forskellige skoleprojekter og skoler med rettidig godkendelse. Der er 5-6 private skoler i regionen. Når du betragter alle disse som en helhed, er der et alvorligt cirkulationsproblem, der er uro. Naturligvis blev det lavet i gult i årevis. Det er nødvendigt at samle alle disse sammen som en infrastruktur, overbygning og vej. Der er også erhverv på vejen. Vi vil også give de nødvendige meddelelser til folk besked. Forhåbentlig ønsker vi, at de skal organiseres med en meget tung og kostbar anvendelse. Men jeg vil især udtrykke dette. Det er en uundgåelig kendsgerning, at alle vores borgere handler i overensstemmelse med reguleringsreglerne. Hvis den tilpasser sig på denne måde, vil det gøre vores job lettere. Fordi du har en meget seriøs infrastruktur, skal du streame forbedringer og omkostningerne ved broer og kryds med den. Forhåbentlig vil vi designe og arbejde på kort tid. I mellemtiden, da motorvejsarbejdet også svarer til denne region, venter vi på nyheder fra det offentlig-private partnerskab fra motorvejen, vi indsendte det med en andragende. Det er klart, at det er nødvendigt at integrere indholdet af deres arbejde med dette arbejde. Jeg håber, at vores arbejde allerede vil være til gavn for regionen. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar