Hvornår åbnes Sabiha Gökçen Airport Runway?

sabiha gokcen lufthavn landingsbane anden status
sabiha gokcen lufthavn landingsbane anden status

Den anden landingsbane, der begyndte at blive bygget i Sabiha Gökçen lufthavn i 2015, er planlagt taget i brug i slutningen af ​​2020.


I Sabiha Gökçen International Airport, Istanbul lufthavn i Istanbul, var opførelsen af ​​den anden bane, der blev bygget parallelt med den eksisterende bane, 3 meter lang. Opførelsen af ​​de lavere tunneler, en af ​​de vigtigste milepæle i den anden bane, er afsluttet. Påfyldningsarbejderne af den anden bane og taxaer, der er konstrueret inden for omfanget af arbejdet i anden fase, pågår. Derefter fortsætter det med overbygningsarbejder, og hvis der ikke er noget tilbageslag, vil det andet spor være fuldt operationelt i slutningen af ​​500. 2020 procent af den første fase af Sabiha Gökçen lufthavns anden landingsbane er afsluttet, og den anden fase er nået 98 procent.

I Sabiha Gökçen lufthavn vil den anden landingsbane blive taget i brug ved udgangen af ​​året, og den eksisterende landingsbane er under vedligeholdelse. Efter afslutningen af ​​vedligeholdelsen af ​​den eksisterende bane vil to parallelle landingsbaner blive taget i brug samtidigt, og timepladsen og startkapaciteten øges to gange i Sabiha Gökçen lufthavn.

Sabiha Gokcen Airport under den anden bane arbejde, 30 millioner kubikmeter klippe fylde hullet forårsaget af forskellen i højde af den eksisterende landingsbane, 2 mio 750 tusinde kubikmeter knust sten fyld, 1 millioner 650 tusind kvadratmeter svag beton, der skal afholdes 1 millioner 800 tusind kvadratmeter fast beton.

Den samlede længde af den anden runway vil være 3 tusind 500 meter. Også 3 anden parallel rullebane ved siden af ​​landingsbanen, en rullevej forbindelse, høj hastighed rullevej 10, 1 midterste forklæde, forklæde og fragt vil 1 1 motor test forklæde.

HVEM VAR DET ANDET KØBSTUDBUD

Det andet bud på Sabiha Gökçen Lufthavns anden landingsbane, som ikke kunne startes på grund af ekspropriationsproblemer, blev afgivet, og Makyol vandt det bud, der blev tilbudt af 9 virksomheder. Makyol, der afgav et bud 17 procent under tilbudsprisen, var ejeren af ​​budet for 1.397 milliarder dollars.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar