SAMULAŞ rejser fremtidige generationer

samulas gør børn bevidste
samulas gør børn bevidste

SAMULAŞ A.Ş., der imødekommer Samsuns transportbehov, øger også opmærksomheden for kommende generationer. Inden for rammerne af uddannelsesprojektet har 13 studerende fået praktisk uddannelse i 600 skoler.


Inden for rammerne af projektet "Fremtidige generationer er bevidste" forklarede SAMULAŞ A.Ş. reglerne, der skal følges for en mere sikker anvendelse af offentlige transportmidler og fordelene ved offentlig transport til byen, miljøet og den nationale økonomi. Inden for rammerne af det planlagte projekt med forståelse af ”nutidens mindreårige er morgendagens voksne” fik cirka 13 studerende på 600 skoler mulighed for at anvende de oplysninger, de lærte på en lærerig og underholdende måde, efter at de blev trænet i deres klasseværelser med bus, sporvogn og svævebane. Det blev observeret, at uddannelsesprojektet, hvor skoleadministratorer og lærere også var tilfredse, var fordelagtigt for børn at bruge offentlig transport, og det blev rapporteret, at uddannelsen og aktiviteterne vil fortsætte med 18 studerende i 630 forskellige skoler.

PERSONAL UDLEJER OGSÅ

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı sagde, ”SAMULAŞ-personale, der modtog uddannelse i 2018 forskellige fag i 99, fik uddannelse i 2019 forskellige fag i 104, idet han sagde, at han lægger stor vægt på træning i drift for at øge personalets kompetencer. Mens 2 445 personale har modtaget intern træning indtil videre, har vi til formål at uddanne 121 personale i 3 forskellige fag i år. Vi sigter mod at minimere de problemer, som vores passagerer oplever i vores daglige liv, såvel som den sporvogn, bus, svævebane og parkeringsservice, som vores passagerer bruger i deres daglige liv, samt bidrage til den personlige udvikling af vores personale.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer