Sapanca Kırkpınar kabelbaneprojekt stoppet

sapanca kirkpinar kabelbane-projekt blev stoppet
sapanca kirkpinar kabelbane-projekt blev stoppet

Sakarya 2. forvaltningsdomstol besluttede at stoppe gennemførelsen af ​​denne proces med den begrundelse, at anmodningen om zonering blev afvist ulovligt i Sapanca vedrørende det område, hvor rebeway-projektet skal bygges.


Da masterzoneplanen for projektområdet var anderledes i Sakarya Metropolitan Municipality og Sapanca Kommune, anmodede befolkningen i Kırkpınar om reguleringsplanen for Metropolitan Municipality som basis.

Sakarya 2. forvaltningsdomstol besluttede at stoppe henrettelsen for at give masterplanen til en institution tilknyttet kommunen. Kırkpınar Formand for Hüsamettin Koçlu, Miljø- og Natursportsforeningen, erklærede, at retten blev truffet en god beslutning. Retten kastede bolden ind i parlamentet og sagde, at beslutningen skulle træffes af Sapanca Kommune. Hvis Sapanca byråd ændrer reguleringsplanen, kan konstruktionen fortsætte. En god beslutning, men ikke nok. Derefter afhænger det af afgørelsen truffet af Sapanca Kommunes råd ”.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar