Flash forklaring til Sümela Teleferik Project!

Flash-forklaring til Sumela-kabelbane-projekt
Flash-forklaring til Sumela-kabelbane-projekt

Trabzon Metropolitan-borgmester Murat Zorluoğlu afgav en hurtig erklæring om svævebanen, der skulle bygges i Sümela.


Trabzon Borgmester Murat Zorluoğl i Qatar Airlines salgschef Universe Ökmen Tyrkiet var vært for udenlandske virksomheder og myndighederne. Under besøget blev der udvekslet synspunkter mellem Trabzon og Qatar om de flyvninger, der blev indledt gensidigt den 20. maj 2020.

Zorluoğlu informerede formanden om sendetid de overveje at indlede Qatar Airlines salgschef Tyrkiet univers Ökmen "en meget vigtig efterspørgsel fra Trabzon til Qatar. Kun en af ​​vores indenrigsflyselskaber har transporteret mere end 8 tusind Qatari sidste år. Vi tænker også tre gange om ugen fra 20. maj 2020. Vores fly fortsætter indtil slutningen af ​​september. Hvis efterspørgslen fortsætter, kan den muligvis også vende tilbage til årbogen, men for nu starter vi sæsonbestemt. De ringer allerede til os fra Qatar og spørger, hvornår de skal starte flyvninger. ”

VI ØNSKER Heldigvis tilbage til huset

Metropolitan-borgmesteren Murat Zorluoğlu sagde, at han er tilfreds med, at Qatar Airlines lancerer en flyrejse mellem Trabzon og Qatar. Zorluoğlu sagde, at de som Metropolitan Municipality gjorde alt for at flytte Trabzon længere med hensyn til turisme. ”For Trabzon har turisme nået et meget vigtigt punkt i de sidste 10-15 år. Vi fortsætter med at tage på hvert år. Du vil have en god start med denne operation. Vores mål er at sende hver gæst heldigvis fra Qatar, Doha, Mellemøsten eller andre regioner i verden til Trabzon. Vi træffer foranstaltninger til dette. Vi forbedrer os selv og vores by, og forhåbentlig vil Trabzon være en af ​​de stigende stjerner inden for turisme og stigende centre i denne forstand. ”

VI VIL TENDRE SEMELA-PROJEKT SOM KABEL

Med information om aktiviteterne inden for turisme sagde borgmester Zorluoğlu: ”Uzungöl og Sümela kloster er to vigtige turistmål for os. Vi arbejder på en feltstyring, der vil give indgående gæster mulighed for at rejse her med meget mindre problemer. For begge steder har vi taget seriøse beslutninger om at holde turbusserne i et fælles område, at transportere op med køretøjer fra Metropolitan Municipality og eliminere kaoset der. Vi forventer også nye investeringer, der vil videreudvikle dette område. For eksempel kom vi til Sümela på det sidste trin om kabelbiler. Vi vil snart afgive bud. Med projektet flyttes den region til et helt andet punkt med krydstogterrasser og vandrestier. Som hovedstadskommune er vi også begyndt at arbejde på en moderne caférestaurant i samme region. Vi afsluttede infrastrukturarbejdet i Uzungöl sidste år. I år samarbejder vi med Miljøministeriet om spørgsmål, der er relateret til overbygningen såsom fortov, veje, grønne områder, belysning, fællesarealer, parkering. Vi er bestemt nødt til at gøre det mere attraktivt. ”Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar