Tog og bus kolliderer i Pakistan 20 døde, 55 sårede

tog- og busafspiller i Pakistan bliver såret
tog- og busafspiller i Pakistan bliver såret

Tog og bus kolliderer i Pakistan 20 døde, 55 sårede; Det blev annonceret, at 20 mennesker døde, og 55 mennesker blev såret i ulykken, der skete på grund af kollisionen med persontoget og bus i byen Kandhra, Sukkur, Pakistan.


Rana Adeel, vicekommissær i Sukkur-distriktet, sagde, at 20 mennesker blev dræbt og 55 blev såret. Adeel rapporterede, at der var mange alvorligt sårede mennesker, og antallet af døde kunne stige.

Tairq Kolachi, Pakistans jernbanetjenestebetjent, sagde, at bussen blev delt i to efter virkningen af ​​styrtet. Det blev oplyst, at alle de mennesker, der døde i ulykken, hvor toglederen og hans assistent blev lettere skadet, var passagerer inde i bussen.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar