Trafikregulering på grund af Çark Creek Bridge-drift

trafikregulering på grund af cark creek kører
trafikregulering på grund af cark creek kører

På grund af broarbejdet på Çark Creek vil Serdivan Adnan Menderes Caddesi (Summer Canal Channel) være lukket for trafik i begge retninger mandag den 2. marts. Trafik vil blive givet i retning af Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi.


Den 360 meter lange sektion af Adnan Menderes Avenue (Summer Canal Channel), der er ved at blive bygget af Sakarya Metropolitan Municipality på løberjorden og forbinder Sebahattin Zaim Boulevard, Serdivan Adnan Menderes Avenue og Hasır Street, vil være lukket for trafik i begge retninger mandag 2. marts. Trafik vil blive givet til Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi retning.

Til opmærksomhed fra vores borger

I erklæringen, ”Efter afslutningen af ​​bunkeriet, åbnes vejen delvist for trafik, og køretøjstrafikken vil blive leveret som afgang og ankomst. For at vores borgere skal færdiggøre deres liv og ejendomssikkerhed og arbejde hurtigt, uden forsinkelse, bliver vores chauffører bedt om at overholde trafikskiltene og mærkerne og bruge alternative ruter. Derudover bør parkering undgås på Şehit Sokak-Ardınç Sokak-Plevne Caddesi, hvor trafikken vil blive dirigeret, for at forhindre trafikstrøm. Vi takker alle vores borgere for deres følsomhed. ”

trafikregulering på grund af cark creek kører
trafikregulering på grund af cark creek kører

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar