Touristic Eastern Express hilser EU-ambassadører velkommen

turistudtrykke, der udtrykker de eu-ambassader, der er afviklet
turistudtrykke, der udtrykker de eu-ambassader, der er afviklet

EU og Tyrkiet samarbejdet "på 07.02.2020/XNUMX/XNUMX til mødet for Transport og Infrastruktur viceminister Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun, chefen for EU-delegationen til Christian Berger, EU og eksterne forbindelser General Manager Erdem polakker, TCDD Transport Inc. General Manager Kamuran printer, TCDD vicegeneraldirektør İsmail Çağlar, ambassadører for europæiske lande og mange embedsmænd mødtes.


Tourist Orient Express inden mødet vil finde sted gardatale Transport- og infrastruktur viceminister Ömer Fatih Sayan, i de seneste dage i Tyrkiet og den tyrkiske nation, der lever tragiske ulykker og katastrofer, mindede om, ”Vi har mistet et antal mennesker, der har givet martyrer. Tak til lederen af ​​vores nation ønsker jeg barmhjertighed fra Allah til vores borgere og presserende helbredelse for de sårede. " han snakkede.

Han erklærede, at ministeren for transport og infrastruktur, Cahit Turhan, var planlagt til at deltage i denne rejse, men at Turhans program blev ændret på grund af de smertefulde begivenheder.

Et dejligt øjeblik for turen og har erfaring med at arbejde i Tyrkiets ambassadører og deres hustruer i håb Sayan:

”Eastern Express er en anatolsk oplevelse, det er en anatolsk historie. Du kan se de mest raffinerede og livlige eksempler på tyrkisk kulturliv langs linjen og undersøge vores rige historie og rige kulturelle struktur med denne rejse. Vi satte det østlige eksprestog i brug i maj 2019 for at imødekomme den intense efterspørgsel på denne linje og for at genoplive turismen i regionen. "

Ömer Fatih Sayan forklarede, at de giver gæsterne mulighed for at opleve de skjulte skønheder i landet komfortabelt med tog og sagde, at Eastern Express også afslører de smukke landsbyer og byer i verden, der er drysset på Anatolien som perler.

"Vores rejse med den historiske og naturlige værdi af vores forfremmelse og Tyrkiet mener, at det vil være nyttigt til evaluering af EU's forbindelser inden for transport." sagde Sayan, en forpligtelse til fuldt EU-medlemskab for Tyrkiet, sagde målet, da de fortsætter med beslutsomhed.

I transportsektoren, ligesom på alle områder af EU også udtryk lægger stor vægt på udviklingen af ​​teknisk samarbejde Ömer Fatih Sayan, Tyrkiets største handelspartner, sagde han oprettelsen af ​​et hurtigt og sikkert fungerende transportsystem med EU, de to sider er fordelen.

Påpegede, at det er meget vigtigt at fortsætte med nye jernbanelinjeprojekter, Ömer Fatih Sayan sagde: ”I denne sammenhæng forbinder vi jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars til Marmaray med en højhastighedstoglinje. Vil blive bygget inden for rammerne af vores økonomiske samarbejde med EU Halkalı-Kapıkule jernbanelinjeprojekt vil bringe denne højhastighedstoglinje til Europa. " brugte udtrykkene.

"Transport er det område, hvor vi er meget succesrige"

EU-delegationen til Tyrkiets præsident, ambassadør Christian Berger de transport i samarbejdsområder mellem EU og Tyrkiet, udtrykte især dette område for at være meget vellykkede jernbaner. Det er samtidig afgørende, at Kommissionens "grønne aftale" -kontekst også er vigtig med hensyn til dekarboniseringsmål, understregede han.

Berger forklarede, at der var foretaget cirka 600 kilometer jernbaneanvesteringer inden for rammerne af samarbejdet, fortsatte Berger som følger:

"Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen, det er EU's største infrastrukturinvesteringer i Tyrkiet. Denne linje vil forbinde Asien med Europa og endda strække sig til Bulgarien. Samsun-Kalın jernbanelinje er et andet vigtigt initiativ. Det spørgsmål, vi lider under trafikulykker, er trafiksikkerhed. Vi gennemfører bytransportundersøgelser for at sikre trafiksikkerheden. "

Et andet formål med denne tur i Tyrkiet for at se skønheden både sommer og vinter. Vi ser frem til at udforske den østlige del af Tyrkiet, sagde han.

Efter talerne besøgte Sayan, Berger og ambassadørerne også jernbanemuseet og satte sig derefter for at gå til Kars med Touristic East Express.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer