TÜVASAŞ Begyndte at fremstille nationale elektriske togsæt med aluminiumskrop

tuvas begyndte at producere nationale elektriske togsæt med aluminiumskrop
tuvas begyndte at producere nationale elektriske togsæt med aluminiumskrop

TÜVASAŞ besøger Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci, aluminium og rørige nationale elektriske togsæt ved at angive, at begyndte at blive produceret, vil nå 225 mph er ved at løbe ud på det elektriske togsæt projekt og varsler starten af ​​produktionen.


Med den beslutning i 2013 udnævnt til National Tyrkiet Wagon Industry Corporation til at producere elektrisk togsæt (TÜVASAŞ) kom klar til at producere 240 enheder om året aluminium og rørige bil. I den forbindelse Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci og tyrkisk Transport Nurullah Albayrak Du besøgte TÜVASAŞ præsident. Under besøget oplyste Kahveci, at opførelsen af ​​anlægget, hvor aluminiumslegeme af togsætene vil blive produceret i TÜVASAŞ, er afsluttet. Kahveci annoncerede også, at projektarbejdet for de elektriske togsæt, der vil blive kørt med en hastighed på 225 kilometer, samt det projekt, hvor TÜVASAŞ blev taget i brug, er ved at afslutte.

Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci, Train Sæt af færdiggørelsen af ​​opførelsen af ​​anlægget vil producere aluminium krop, hele modem robot maskine, som anvendes i planter, der lokalt og nationalt som tilgængelig og også, at så produktionen startede i vores land, der tidligere aldrig brugt infrastrukturen som aluminium og rørige bil produktionsteknologi og kræver det Takket være dette projekt har vi været vidne til, at det blev etableret i TÜVASAŞ, og at faciliteterne, hvor disse organer skal sandblæses og males, også er færdige. Det var også glad for at se, at 240 køretøjer med aluminiumskroppe hvert år vil blive produceret i disse etablerede faciliteter, og karosseriproduktionerne i vores nationale tog er begyndt at blive lavet. Sammen var vi vidne til, at det elektriske togsæt med aluminiumslegeme med en hastighed på 160 kilometer begyndte at blive produceret, og at produktionsaktiviteterne udføres hurtigt ”.

Kahveci sagde: ”En anden udvikling, der gør os glade, er, at TÜVASAŞ vedtager det som et princip at levere de materialer, der skal bruges i alle køretøjer, der skal produceres med indenlandske og nationale faciliteter. Med den indhøstede erfaring har starten af ​​projektet til de elektriske togsæt, der betjenes med en hastighed på 160 kilometer efter 225 kilometer, gjort os stolte og øget vores spænding. Vi mener, at TÜVASAŞ skal understøttes med flere ordrer for at udvikle dette potentiale yderligere, designe højteknologiske køretøjer og starte produktionen. Med disse gennembrud er der nu også tilgængelige højhastighedstog, metro-køretøjer, lette jernbanesystemkøretøjer her ”.

Kahveci understregede, at der er skrevet en succeshistorie, og at de nødvendige myndigheder skal tage sig af spørgsmålet, så denne historie ikke resulterer i frustration. her er der skrevet en succeshistorie. Jeg håber, at denne historie ikke resulterer i frustration. Fordi TÜVASAŞ nu har brudt sin skal, har vi set, at det kan gøre alle køretøjer, der transporterer passagerer og importeret fra udlandet, især hurtige og højhastigheds jernbanekøretøjer. Vi er klar over, hvor meget denne situation generer udenlandske virksomheder og deres repræsentanter. Som et resultat er vi opmærksomme på det faktum, at de vil omdanne enhver ondskabsfuld ondskab og intriger, som de gjorde i fortiden for at forhindre alle disse ting. Som et resultat, lykønsker jeg alle TÜVASAŞ-medarbejdere, arkitekterne for denne succeshistorie, og ønsker fortsættelsen af ​​succes.

Den seneste formand for den tyrkiske transport, Nurullah Albayrak, sagde i sin erklæring: ”Det er meget vigtigt og stolt for os, at prototyperne for det nationale tog og højhastighedstogsæt vil blive produceret på den anden side. TÜVASAŞ begge virkelig Sakarya elev også en hjørnesten i Tyrkiet. På dette tidspunkt er vores 3 datterselskaber, TÜDEMSAŞ, TÜLOMSAŞ og TÜVASAŞ meget vigtige, de er 3 brødre. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar