TÜVASAŞ kan producere importerede jernbanekøretøjer

tuvasas er i stand til at producere importerede jernbanekøretøjer
tuvasas er i stand til at producere importerede jernbanekøretøjer

Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci, sagde han TÜVASAŞ ikke længere i stand til at producere jernbanevogne, der er importeret fra udlandet, og at skallen brød.


Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci, den tyrkiske Transport-Sen Formand Nurullah flag Tyrkiet Wagon Industri A.Ş. (TÜVASAŞ) besøgt. Formændene, der mødtes med arbejderne her, gik til de sociale faciliteter i TÜVASAŞ. Sakarya-grenpræsidenter fra konføderationsunionerne var også til stede under besøget. Tyrkiet Kamu-Sen præsident Önder Kahveci fundet vurderingen til medlemmer af pressen her.

Kahvecis erklæring er som følger: Vi har været vidne til en meget vigtig udvikling under vores TÜVASAŞ-besøg i dag. Jeg lykønsker alle medarbejdere fra TÜVASAŞ for denne vellykkede udvikling.

TÜVASAŞ fik til opgave at fremstille National Electric Train Sets med en beslutning truffet af vores stat i 2013.

INFRASTRUKTUR HAR VÆRT I TÜVASAŞ

Under vores besøg; Takket være dette projekt i TÜVASAŞ er konstruktionen af ​​anlægget, hvor aluminiumslegemer af togsæt skal produceres, afsluttet, og alle de modem robotbænke, der skal bruges i anlægget, er blevet leveret lokalt og nationalt, og at den produktion, der kræves af aluminiums køretøjskøretøj, der aldrig er blevet brugt før i vores land og den infrastruktur, der kræves af dette projekt, er i TÜVASAŞ. Vi har observeret, at planterne, hvor disse kroppe sandblæses og males, også er færdige. Vi lærte også, at 240 køretøjer med aluminiumskroppe kan produceres årligt i disse etablerede faciliteter. Vi var vidne til, at produktionen af ​​ligene i vores National Train også blev startet på anlægget.

ENKEL POTENTIAL

Med denne præstation har TÜVASAŞ nået potentialet ved at være den eneste i vores land og i den nærliggende geografi.
Med dette projekt, hvor TÜVASAŞ blev taget i brug, så vi, at det begyndte at fremstille elektriske togsæt af aluminiumskrop med en hastighed på 160 km / t, og at det fortsætter sin produktionsaktivitet i denne henseende hurtigt.

MED LOKALE OG NATIONALE MULIGHEDER

Derudover bemærkede vi, at TÜVASAŞ har gjort det til et princip at levere de materialer, der skal bruges i dette køretøj og alle de køretøjer, det vil fremstille fra nu af, og i samarbejde med ASELSAN, som også er vores lands elev, om disse spørgsmål.

Med den erfaring, som TÜVASAŞ har opnået i denne henseende, har vi været vidne til, at de elektriske togsæt, der skal betjenes i driftshastigheder på 225 km / t, er startet og er ved at afslutte.

KØRETØJ MED HØJTEKNOLOGI I ALLE TYPER

Det er også meget glædeligt, at TÜVASAŞ modtog stor støtte fra vores ministerium for transport og infrastruktur for at videreudvikle dette potentiale, så det kan udføre alle sine aktiviteter med succes, fra design til produktion af alle typer højteknologiske personbiler.

Med disse gennembrud har TÜVASAŞ fået potentialet til at producere højhastighedstog, metro-køretøjer, letbanesystemer.

DET GØR MYE

Vi ser, at TÜVASAŞ har gjort sin del som en fremtrædende offentlig institution og produceret for vores land og nation med al sin viden og kapacitet.

Baseret på vores præsidents erklæringer, med støtte fra vores minister, skal arbejdet i denne fornemme organisation, der forsøger at være lokalt og nationalt, have været gjort for 30 år siden. Vi vil gerne takke vores præsident, minister og TCDD for deres støtte til TÜVASAŞ, og vi beder om, at denne støtte fortsætter.

BREKKE NU SKAL

Vi kræver især denne support, fordi vi har set, at TÜVASAŞ nu har brudt sin skal og kan gøre alle køretøjer, der transporterer passagerer og importeret fra udlandet, især hurtige og hurtige jernbanekøretøjer. Vi er klar over, hvor meget denne situation generer udenlandske virksomheder og deres repræsentanter. Som et resultat er vi opmærksomme på, at de vil forvandle enhver ondskabsfuld ondskab og intriger, som de gjorde i fortiden for at forhindre alle disse ting. Som et resultat, lykønsker jeg alle TÜVASAŞ-medarbejdere, arkitekterne for denne succeshistorie, og ønsker fortsættelsen af ​​succes. (The Sakaryayenihab)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar