Uludag vinterfestival karton slæde konkurrence er knust

Uludag vinterfestival karton slæde konkurrence er knust
Uludag vinterfestival karton slæde konkurrence er knust

Vinderne af papkonkurrence, der blev afholdt inden for rammerne af Uludağ Winter Festival, arrangeret for fjerde gang i år af Bursa Metropolitan Municipality, blev belønnet med guld. Priserne på første, anden og tredje placering i 2 forskellige grupper blev præsenteret af Ahmet Bayhan, leder af presse- og public relationsafdelingen i Metropolitan Municipality.


Konkurrencen, hvor deltagerne på den anden dag af Uludağ Winter Festival viste stor interesse og 36 mennesker konkurrerede, blev afholdt i 2. udviklingszone Kurbağakaya Teleferik Station Square. Præmieceremonien for begivenheden, der brød igennem, blev afholdt i det samme område. Arrangementet, der blev arrangeret i koordinering med Metropolitan Municipality og Bursa Tourism Promotion Union, var planlagt i kategorierne "Bedste design" og "Bedste tid". I kategorien 'Bedste design' kom Enes Balta først med 85 point, Hüma Yılmaz med 80 point og Muratcan Turan med 75 point. I kategorien 'Bedste tid' kom Hüma Yılmaz først med 64 meter, Ömer Eymen nummer to med 55 meter og Abdullah Coşar tredje med 50 meter. Vinderne blev tildelt med fuld præmie, den anden med halvdelen og den tredje med et kvarter guld.

I sin erklæring under prisceremonien mindede Ahmet Bayhan, leder af presse- og public relations-afdelingen i Metropolitan Municipality, om, at de havde arrangeret papkortskonkurrencen i 2 år og sagde, at de forsøger at forbedre begivenheden i de følgende år. Når han sagde, at lignende organisationer blev afholdt i Rusland og de skandinaviske lande, og forskellige og bemærkelsesværdige design i Bursa også optrådte i konkurrencen, takkede Bayhan dem, der bidrog til begivenheden.

Dette diasshow kræver JavaScript.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar