Snerensning af veje, fortov og overgangsveje i Ankara

vejbelægning på fastlandet og fjernelse af sne ved øvre kløfter
vejbelægning på fastlandet og fjernelse af sne ved øvre kløfter

Ankara Metropolitan Municipality renser fortovene og overfaldene, der bruges af fodgængere, især på vejene i de vigtigste arterier og på veje og gader på grund af det snefald, der er effektivt i hovedstaden. Byens æstetikafdelingsteam udfører også saltværker på fortovene mod isdannelse i hele byen.


Ved at øge sine foranstaltninger på grund af det snefald, der er effektivt i hovedstaden, bruger Ankara Metropolitan Municipality intensiv arbejdstid i kampen mod sne.

Mens holdene i Metropolitan Kommune Direktoratet for Videnskabsspørgsmål på boulevarder og veje, især de vigtigste arterier, renser sne 7/24, saltes også teamene fra byens æstetikafdeling på fortove og overgange for at sikre fodgængernes sikkerhed.

TEAMS ER PÅ FELTET

Hold, der ikke forlod banen i tråd med de meteorologiske advarsler; sneplogning og intensiv saltning fungerer uden afbrydelse i centrum og distrikter

Motoriserede og håndholdte besætninger tilknyttet Institut for byæstetik, der udfører snesrensning på fortov, gangstier, stier, der bruges af synshæmmede borgere, fodgængerovergange og overgange, fortsætter deres aktive kamp mod sne ved saltning mod risikoen for isdannelse.

Metropolitan Municipality, som også åbner gitteret lukket på grund af snefald, leder øjeblikkeligt holdene til risikable point via sociale medier eller ved at svare på alle meddelelser sendt til ALO 153 Blue Table.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar