Indenrigsministeriet rekrutterer 15 assistenteksperter

ministeriet for icis
ministeriet for icis

15 ledige stillinger i generelle administrative tjenester i den centrale organisation for indenrigsministeriet vil blive rekrutteret gennem indgangsprøven (mundtlig), der afholdes i Ankara mellem 03. - 05. juni 2020.

BETINGELSER TIL DELTAGELSE I MUNTLIG EKSAMEN


1 - For at opfylde betingelserne i artikel 657, stk. A, i embedslovens lov nr. 48,

2 - Efter eksamen fra en af ​​fakulteterne for jura, statskundskab, økonomi, forretningsadministration, økonomi og administrativ videnskab, der giver mindst fire års bacheloruddannelse, eller en af ​​de indenlandske og udenlandske uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for videregående uddannelser,

3 - Må ikke være over femogtredive år fra den første dag i januar i det år, hvor optagelsesprøven (mundtlig) afholdes (dem født efter 01/01/1985),

4 - At være blandt de 2018 ansøgere med den højeste score, forudsat at de har modtaget mindst 2019 KPSS-point fra "Public Personnel Selection Examination KPSSP32" score type udført af ÖSYM i 70-60 (Andre kandidater med samme score som den 60. kandidat er også taget).

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer