Indenrigsministeriet rekrutterer 15 assistenteksperter

ministeriet for icis
ministeriet for icis

Personale rekrutteres til de 15 assisterende ansatte i indenrigsanliggender, der er ledige i klassen General Administration Services i den centrale organisation af indenrigsministeriet mellem 03-05 juni 2020 i Ankara.

BETINGELSER TIL DELTAGELSE I MUNTLIG EKSAMEN


1 - For at opfylde betingelserne i artikel 657, stk. A, i embedslovens lov nr. 48,

2 - At have afsluttet en af ​​fakulteterne inden for lov, politisk information, økonomi, erhvervsadministration, økonomi og administrative videnskaber, der leverer mindst fire års bacheloruddannelse eller en af ​​de nationale og internationale uddannelsesinstitutioner, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Videregående Uddannelse,

3 - Må ikke være over femogtredive år fra den første dag i januar i det år, hvor indgangen (mundtlig) eksamen afholdes (dem, der er født efter 01/01/1985),

4 - Efter at have modtaget mindst 2018 eller flere KPSS-scoringer fra ÖSYM i 2019 - 32 med scoringen "Public Staff Selection Exam KPSSP70", for at være blandt 60 ansøgere med den højeste score (60 kandidater med samme score som den XNUMX. kandidat) modtaget).

For detaljer om annonce KLIK HER


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar