Advarselsadvarsel med beskytt dine fjernklistermærker i AŞTİ

Bevidsthedsadvarsel med astma
Bevidsthedsadvarsel med astma

Ankara Metropolitan Municipality advarer fortsat borgere ved at tage nye foranstaltninger til at bekæmpe koronavirusudbruddet. Med den nye applikation, der blev lanceret i Başkent, blev 'hold din afstand' -klistermærker anbragt i servicebygningerne i Metropolitan Municipality, især AŞTİ. Mustafa Koç sagde, at de begyndte at distribuere stimulerende "klistermærker" til markederne, og sagde, at de sigter mod at skabe opmærksomhed hos borgerne om deres egen sundhed og for andres helbred.


Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sin kamp mod coronavirus-udbruddet ved at tage nye foranstaltninger.

Ved at fortsætte sine advarsler gennem konti på sociale medier, byskærme og plakater med opfordringen til "HomeKal", forberedte Metropolitan Municipality "hold din afstand" -klistermærker for at skabe opmærksomhed.

FØRSTE ANVENDELSE I AŞTİ

Når man placerer disse “klistermærker” i AŞTİ, hvor passagertrafikken opleves, sikrer Metropolitan Municipality, at borgerne, der venter på billetkøen foran busselskabernes kontorer, er opmærksomme på denne advarsel.

Med oplysning om, at desinfektionsarbejdet fortsætter i AŞTİ for folkesundhed, erklærede Metropolitan Municipality Police Department Head Mustafa Koç, at de ønsker at skabe opmærksomhed blandt borgerne med klæbemidler placeret på jorden, og sagde:

”Vi er interesseret i desinfektionsundersøgelser i vores Metropolitan Kommunes kamp mod spredning af coronavirus. Derudover tager vi denne kamp et skridt videre og arbejder for at skabe opmærksomhed hos vores mennesker om beskyttelsen af ​​social afstand. Der er et alvorligt fald i antallet af passagerer, men i AŞTİ lavede vi "klistermærker" på ventepladserne foran platformene og monterede dem foran elevatorerne. Cirkulæret fra Indenrigsministeriet for Indenrigsministeriet blev aktiveret for at sidde en person i dobbelt sæder i busser og sidde på tværs i bageste og forreste sæder. Vi underrettede dette til intercity-busselskaber. Vi følger dens gennemførelse gennem politiet og sikkerhedsvagterne. Virksomheder har et betydeligt indtægtstab. Med instruktion fra vores præsident Mr. Mansur Yavaş og med BUGSAŞ-bestyrelsens beslutning reducerede vi det modtagne gebyr fra busserne i halvdelen ved at forlade AŞTİ. Vi ser en følsomhed hos vores borgere. Jeg opfordrer til alle Ankara-beboere, vær venlig at være hjemme, oprethold social afstand, når du går ud, forhindrer spredning af virussen. ”

Mehmet Bingöl, der arbejder på billetkøbskontoret, sagde, at den nye ansøgning er nyttig og sagde: ”Sociale fjernklistermærker var meget nyttige. Vi beder dem tale med os ved at stå på klistermærkerne, så de kan skabe opmærksomhed blandt passagererne. Metropolitan Municipality fortsætter sine bestræbelser på at bekæmpe virussen i AŞTİ. Jeg vil overbringe min tilfredshed til Mansur Yavaş herfra. ”Faruk Çayan, der rejste til Denizli, understregede vigtigheden af ​​advarsler og forholdsregler,” De satte et termisk kamera i rørporten, denne applikation tiltrækkede min opmærksomhed. For at beskytte den sociale afstand fandt jeg, at denne applikation var meget vellykket med klistermærker fastgjort til gulve og elevatorer. Mens han kom til bussen, distribuerede ejeren af ​​virksomheden en maske, skabte Metropolitan Municipality opmærksomhed hos alle. Et sæde er tilbage på busserne for social afstand. Jeg tror, ​​at hvis alle tager den nødvendige forsigtighed, vil vi overvinde disse vanskelige dage så hurtigt som muligt ”.

DISTRIBUTERET TIL MARKEDER

Med oplysning om, at de distribuerer advarselsklistermærker til de markeder, som borgerne bruger intensivt, sagde chefen for politidepartementet, Mustafa Koç, at de foretog et opkald derhjemme med de plakater, de forberedte.

Koç, der undersøgte med polititeamene på de markeder, hvor ansøgningen blev indgivet, gav følgende oplysninger:

”Ved indgangen til markederne hænger vi op 'gå hjem, når du er færdig med at handle', advarselsplakater. En anden cirkulær fra vores indenrigsministerium blev overført til vores kommune. For at overholde cirkulæret, der bestemmer antallet af kunder, der kan findes i henhold til kvadratmeterne på markederne, har vi lagt advarsler om, hvor mange kunder der kan komme ind på markedets indgang. Vi sætter også klistermærkerne 'hold din afstand' på gulvet for at forhindre ophobning foran sagen. Vi ønsker at udvide disse undersøgelser i hele Ankara. ”

Tuncer Ömür udtrykte, at han så klistermærkerne, mens han handlede, og sagde: ”Der skal være en afstand for helbredet. En meget logisk applikation. Jeg er meget tilfreds med praksis med at bevare afstanden mellem kunderne, når jeg handler med kassereren. Jeg vil gerne takke vores præsident og alle der har bidraget. ”

MÆRKER TIL ELEVATORER

Klistermærkerne, der begyndte at blive placeret i hovedstadskommunens servicebygninger, påføres også inde i elevatorerne.

Med prioritering af medarbejdernes helbred med klistermærker med advarsel om at beskytte social afstand advarer Metropolitan Municipality 4 personer om at tage elevatorerne mod risikoen for epidemi. Başak Yılmaz fra Metropolitan-personalet sagde: ”Jeg er tilfreds med den forholdsregel, der er taget for at beskytte personalets sundhed. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget, især vores borgmester-borgmester Mansur Yavaş. ”Esra Okkalı sagde,“ Jeg er virkelig tilfreds med den sociale distancepraksis, der blev indledt i kommunen ”. Osman Özcan sagde, at han mener, at klistermærkerne, der indeholder advarslen om social afstand for sundhed, er effektive, og sagde: ”Jeg finder fremgangsmåderne ved, at vi skal beskytte den sociale afstand, som vores kommune har indledt på grund af epidemiens sygdom”.

Placering klistermærker vil blive anvendt på Metro- og ANKARAY-stationerne, hvor borgerne rejser dagligt på kort tid.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar