Canray-transportunderskrift på Alstoms første nulemissionstog

kanraytransport underskriver det første tog i alstom med nulemission
kanraytransport underskriver det første tog i alstom med nulemission

Canray Transportation, der tilføjer en ny til sit samarbejde med Alstom, en af ​​verdens førende virksomheder inden for jernbanetransportsektoren, er for nylig blevet leverandør af verdens første brintemissionstog, udviklet af Alstom.


Canray Transportation, som leverer et stærkt samarbejde med Alstom, der tjener verden inden for jernbanetransportsektoren og fortsætter sin indsats for fremtidens transport med nye projekter, vil også underskrive sit første brintemissionstog i verden. Alstoms Coradia i-LINT-platform, der arbejder med nulemissioner udviklet i Salzgitter produktionsområde i Tyskland, er med succes gennemgået alle valideringstest.

FØRSTE BESTEMMELSER Tages

I togplatformen, hvor de første ordrer blev modtaget, kom Canray sin plads som leverandør af interiørkoncerngruppen, især loftsmoduler, passagerbagageholder og sidevægge. Afgivelse af en redegørelse om emnet sagde Canray Transportation General Manager Ramazan Uçar, ”Det er en kilde til stolthed for os at deltage i denne platform, der fungerer med nulemissioner i denne periode, hvor ren transport er hovedprincippet. Samarbejde med innovationslederen i branchen i et sådant innovativt projekt er også en kilde til spænding for Yeşilova Holding-gruppen, hvis fremtidige metal er produceret med aluminium ”.

Toget, kaldet Coradia iLint, drives af brint og udsender kun vanddamp, når det kører. En brintbrændstoftank, der er placeret på tagets tag, vil oplade de store lithium-ion-batterier kontinuerligt for at give den kræft, som toget kræver.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar