Du kan ikke ændre navnet på State Garden Bridge

Du kan ikke ændre navnet på State Garden Bridge
Du kan ikke ændre navnet på State Garden Bridge

I det første møde i denne måned fandt diskussionen om State Garden Bridge sted i Adana Metropolitan Municipality Council. MHP-rådmenn sagde: "Du kan ikke ændre navnet på State Garden Bridge"


SabahIfølge rapporten fra Murat Karaman: ”Ordene fra Adana Metropolitan Municipality CHP's Zeydan Karalar om, at de vil ændre navnet på State Garden Bridge på CHP-provinsen for to uger siden, forårsagede en diskussion på parlamentsmødet i marts. Cemal Demirdağ, MHP-rådsråd, reagerede på disse ord fra Karalar. På CHP's præsident Karalars provinskongres for to uger siden målrettede han Hüseyin Sözlü, den tidligere præsident for MHP, og sagde: ”De kunne ikke afslutte nogen af ​​deres projekter. De startede State Bahçeli Bridge, men kunne ikke afslutte den. De tilbragte 210 millioner lira på broen på 195 millioner lira, men ingen ud af tre. Vi har brug for 3 millioner lira for at afslutte. Gud vil give ham en mulighed for at skifte navn. ” Demirdağ, der tog ordet ud af dagsordenen på det første møde, som præsident Karalar ikke deltog i og rørte ved ændringen af ​​broens navn, sagde: ”Præsident Zeydan Karalar sagde, at de ville afslutte Bahçeli-broen og ændre deres navn. Ingen skal være ked af dette, deres magt er ikke nok. Da broen var forbi, var hans navn Dr. Staten vil være Bahçeli, og vi ønsker, at alle skal vide dette. 600 år er gået siden valget, gør hans regnskab. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar