Fly til 9 europæiske lande stoppet på grund af virus

Flyvninger til det europæiske land stoppede på grund af virus
Flyvninger til det europæiske land stoppede på grund af virus

Minister Turhan meddelte, at flyvninger til Tyskland, Frankrig, Spanien, Norge, Danmark, Belgien, Østrig, Sverige og Holland vil blive stoppet fra 08.00:17 til XNUMX april i morgen.


Transport- og infrastrukturminister Mehmet Cahit Turan, sundhedsminister på Bilkent-campus på Ministeriet for Sundhed. Fahrettin Koca afgav en erklæring efter mødet med justitsministeren Abdulhamit Gül og Coronavirus videnskabelige komité.

Turhan er en tid verdens dagsorden, som indtager en ny type coronavirus i Tyrkiet for at gøre opmærksom kræver at tage nogle forholdsregler, "Sundhedsministeriet processen fra den første dag, han kom til dette udbrud dagsorden følges nøje. Med de foranstaltninger, der er truffet af vores sundhedsministerium og Health Science Board, opnås muligheden for at beskytte vores land mod denne epideme på den ene side, og på den anden side styres processen ved at træffe foranstaltninger nøjagtigt rettidigt. ” brugte udtryk.

Turhan sagde, at de har truffet foranstaltninger til at beskytte mod denne fare som ministeriet for transport og infrastruktur, sagde Turhan:

”I lufttransport forbød vi flyvninger fra Kina den 3. februar, med Iran fra 23. februar og med Irak, Italien og Sydkorea den 29. februar. Der er stadig ingen fly fra disse lande til vores land. Fly har kun tilladelse til at tage deres egne borgere. Nu stopper fly til Tyskland, Frankrig, Spanien, Norge, Danmark, Belgien, Østrig, Sverige og Holland fra 08.00:17 til XNUMX april i morgen. Denne dato kan bringes frem eller tilbage ved afgørelse truffet af Sundhedsministeriet. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar