Forslag til at aflaste sorte grænseporte fra UTİKAD

Forslag til at aflaste sorte nervedøre fra uticad
Forslag til at aflaste sorte nervedøre fra uticad

UTIKAD, International Transport and Logistics Service Providers Association, sendte de oplysninger, han udarbejdede om ”Foranstaltninger, der skal træffes i europæisk retningsbestemt vejtransport inden for rammerne af Coronavirus / COVID-19” til Mr. Fuat Oktay, skriftligt.


Efter den hurtige spredning af sygdommen i Kina starter Covidien-19 er verdens nummer et handelspartner Tyrkiet i de europæiske lande, blev taget strenge foranstaltninger. Efter de foranstaltninger, der også påvirker den globale logistikssektor, blev dørkrydsningerne til køretøjer, der transporterer last, udvidet, lange ventetider og stabler fandt sted ved Kapıkule Border Gate, som er vores vigtigste vejgrænseforbindelse med europæiske lande.
Borgerne i de lande, der har brug for epidemien er udbredt inden for rammerne af foranstaltninger, som Tyrkiet tager udenlandsk chauffør, men efter 14 dages ventetid, der får lov til at passere ind Tyrkiet, samt de tyrkiske chauffører fra Europa 14-dages opfølgende proces vil være bundet til hjemmet og såvel som værende i stand til at arbejde, nogle EU-lande På grund af visumproblemet, der opstår ved at stoppe visumprocedurerne eller gøre for lidt, er driften af ​​den tyrkiske TIR-flåde og transporten af ​​nødbelastninger næsten stoppet.

På dette tidspunkt overførte UTİKAD de forholdsregler, der kan træffes ved andre grænseovergange til Europa og følgende forslag til vicepræsidenten for Republikken Tyrkiet, Mr. Fuat Oktay.

FORANSTALTNINGER, DER SKAL GØRES FOR AT YDE FORTSAT FORTSÆTTELSE AF HJEMMETRANSPORT I GRÆNSEDØRER

  • 1- indkøbt fra køretøjet med grænserne til Tyrkiet og tyrkisk udenlandsk chauffør til 14 dage i karantæne i stedet for Covidien-19 bestyrelsesmøder aktiviteter i kampen mod epidemien fortsætter uafbrudt, Science også etableres i Agility af hurtige diagnostiske test, der bekræfter en tilstrækkelig mængde af testcentret, hvilket gør testen hver chauffør, og fortsættelse af chaufførernes sejlads, hvis resultater er negative;
  • 2 til forsendelser eksport fra Tyrkiet til køretøjer går i retning af Europa også etablerede partnerskaber med de bulgarske myndigheder vil Kapitan Andreevo grænsen køres igen på Gate hurtige testresultatet er negativt det fremmede og tyrkisk til at underrette føreren af ​​de bulgarske myndigheder og koordinerede oplysninger om Den Europæiske Union ved at gøre køretøjet produktion efter strømmene at give dem mulighed for at flytte til deres land;
  • 3- Anvendelse af metoden, der skal anvendes ved Kapıkule Border Gate ved andre motorvejsgrænseporte gennem testcentre, der skal etableres;
  • 4 - Gør et nødforsøg på EU for automatisk at forlænge Schengen-visa fra tyrkiske chauffører indtil en bestemt dato;
  • 5 - Hastende handling inden EU for at suspendere det kvote- og transitcertifikatsystem, som EU-landene anvender på tyrkiske transportkøretøjer.

Der er også truffet forskellige foranstaltninger i europæiske lande med hensyn til udbrud af coronavirus, men forskellige fremgangsmåder, undtagelser og bekvemmeligheder tilvejebringes, forudsat at de nødvendige sundhedsforholdsregler tages for godstransport for at fortsætte logistikstrømmene. EU-institutioner bestræber sig mest på ikke at stoppe transportbranchen og lempe tidsbegrænsninger og lignende praksis i forbindelse med køretøjschauffører.

Formålet med forslagene er, at lasten passerer gennem grænserne på mindre end 15 minutter, holder veje åbne for godstransport, fjerner nationale restriktioner for transport og reducerer de administrative procedurer, der anvendes på alle, der arbejder i transportsektoren.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar