Hånddesinfektionsmidler er fastgjort til sporvogne og busser i Eskisehir

Desinfektionsmidler installeres på sporvogn og bus i Eskisehir
Desinfektionsmidler installeres på sporvogn og bus i Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality, der tog mange forholdsregler i offentlig transport inden for rammerne af handlingsplanen Corona Virus Combat, begyndte til sidst at installere hånddesinfektionsmidler på køretøjer, der bruges af tusinder af mennesker hver dag.


Ud over rutinemæssig rengøring af sporvogne og busser desinficerer Eskişehir Metropolitan Municipality regelmæssigt køretøjer, der bruges af tusinder af passagerer til at sikre personlig håndhygiejne. Udtrykt at handdesinfektionsmidler vil være tilgængelige på alle busser og sporvogne, advarede embedsmænd i Metropolitan Municipality borgerne om at bruge desinfektionsmidler bevidst.

Borgere, der udtrykte, at hånddesinfektionsmidler er af stor betydning i denne proces, takkede Metropolitan Municipality, der implementerede denne ansøgning i alle køretøjer med stor følsomhed.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar