Sådan får du en rejsetilladelse? Er der opnået et rejsetilladelsescertifikat via e-forvaltning?

Hvordan får man et rejsetilladelsesdokument?
Hvordan får man et rejsetilladelsesdokument?

Sådan får du en rejsetilladelse? Opnåelse af rejsetilladelsescertifikat via e-regeringen? Krav til at få en rejsetilladelse? Hvem kan få rejsetilladelsesdokumentet?


Præsident Recep Tayyip Erdogan afgav erklæringen "Intercity rejser er underlagt tilladelse fra guvernørerne" vedrørende intercity rejsetilladelser. I henhold til cirkulæret på indenrigsministeriets websted; Intercity-busrejser vil ikke være mulig, undtagen borgere, der har de betingelser, der anses for passende af regeringsførerne. Borgere, der er døde i første grad pårørende eller har en alvorlig sygdom, og borgere, der ikke har noget sted at bo, især i de sidste femten dage, kan ansøge om guvernørerne eller distriktsstyreorganerne for at få en rejsetilladelse.

 Derudover har dem, der attesterer, at de er involveret i produktions- og leveringsprocesserne fra de relevante professionelle kamre, og dem, der er højtstående embedsmænd og udbydere af offentlige tjenester, ikke rejsebegrænsninger.

HVORDAN ANVENDES TIL REJSEPERMITCERTIFIKAT?

Borgere, der er forpligtet til at rejse mellem byer, vil ansøge om rejsetilladelsesrådet, der oprettes under koordinering af guvernører og distriktsguvernører og anmode om et rejsedokument. For dem, hvis anmodning anses for passende, udstedes et intercity-bus-rejsetilladelsesdokument af bestyrelsen, herunder rejserute og varighed. Rejseekspeditionsplanlægning foretages af Travel Permit Board, og de relevante personer vil blive informeret.

Travel Permission Board viser de borgere, der rejser med bus, deres telefonnumre og passagerlisterne, hvis adresser er angivet i deres destination, til guvernørskabet i den by, der skal besøges. De busser, der har tilladelse til at rejse, kan kun stoppe ved de provinsielle busterminaler på rejseruterne, og de kan tage de passagerer, der har lov til at rejse af guvernørerne i provinserne, hvor de stopper, hvis der er et hul i deres kapacitet. Busfirmaernes pendulkørsel vil blive forbudt.

ET REJSEPERMITCERTIFIKAT ER MODTAGET GEM E-REGERING?

Præsidentskontoret for digital transformation har meddelt, at rejsetilladelsesdokumentet kan fås fra e-regeringen fra nu af. I en erklæring afgivet på hans Twitter-konto: ”Vores borgere, der vil rejse inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger, er ikke længere forpligtet til at gå til distriktsstyreorganer. Ansøgninger om rejsetilladelse findes på e-Government-portalen.

Ansøgningsproces 

  1. Ansøg via e-Government Gateway
  2. Din ansøgning videresendes til Travel Permit Board og vil blive evalueret af Board.
  3. Efter evalueringen foretaget af Travel Permit Board, vil ansøgerne blive underrettet via SMS, da "Din ansøgning er blevet accepteret" eller din ansøgning blev afvist.
  4. Borgere, hvis ansøgninger accepteres, vil blive accepteret på de ansøgningsborde, der oprettes i busterminalerne eller lufthavnene, efter at de er verificeret med deres TR ID-nummer.

EKSEMPEL PÅ REJSEPERMIT

eksempel på rejsetilladelse


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer