Hvordan forventes Coronavirus Outbreak at fortsætte?

Hvordan forventes coronavirus-epidemien at fortsætte?
Hvordan forventes coronavirus-epidemien at fortsætte?

Størstedelen af ​​dødsfaldene er mennesker over 65 år eller personer med lav immunitet. ”Mennesker med kronisk lunge, diabetes, andre organproblemer, kemoterapi eller anden kropsresistens og stofbrugere er i højere risiko. Disse mennesker skal være så omhyggelige som muligt. ”


Selv om dødeligheden er lav, bør vi ikke stole på dette kursus. ”En virus, der til enhver tid kan ændre sig fra person til person, kan stige når som helst og truer menneskets genetiske struktur, så den er upraktisk. Epidemien kan vokse, og dødeligheden kan stige. ”

Man skal være omhyggelig, når man kontakter nykommere fra Kina, men vi må vide, at ikke alle kinesere er smittede, især dem, der ikke har været i Kina i lang tid.

ER DER EN BEHANDLING AF SYGDOMEN?

Der er ingen lægemidler, der har vist sig at være effektive for coronavirus i dag. Af denne grund gives behandlinger til patienter for at reducere deres klager og støtte eventuelle nedsatte organfunktioner. Folk, der personligt har rejst til eller besøgt Kina i de sidste 14 dage i vores land, skal bestemt kontakte den nærmeste sundhedsfacilitet, hvis de har symptomer som feber, hoste og åndedrætsbesvær.

HVAD ER MÅDERNE TIL BESKYTTELSE AF VIRUS?

  • Coronavirus kan overføres til patienter, der er diagnosticeret med coronavirus, når vi nærmer os mere end en meter. Syge mennesker skal ikke kontaktes så meget som muligt. For at forhindre dette skal syge mennesker ikke gå ud i samfundet så meget som muligt, men de skal bære en maske, hvis de skal rejse.
  • For meget håndtryk og knus skal undgås.

FOREBYGGELSESMETODER FRA EKSTERNE FAKTORER

  • Når vi hoster eller nyser, hvis vi ikke har et lommetørklæde med os, skal vi nyse eller hoste i vores arm. Dette er en beskyttelsesmetode ikke kun for coronavirus, men også mod andre forkølelser og influenza.
  • Håndhygiejne er meget vigtig. Vi bør bestemt vaske vores hænder, så snart vi kommer hjem udefra. Med så meget sæbe og vand som muligt er det nødvendigt at vaske mellem fingrene, den øverste del af hånden, håndfladen og derefter tørre. Det går ikke bare gennem vand.
  • Vi er nødt til at have hånddesinfektionsmidler, der ikke kræver vand, mens vi er ude om dagen. Det er nyttigt at bruge desinfektionsmidler, når vi afslutter vores arbejde, mens vi handler på markedet, mens vi rejser i metroen, busser.

FORANSTALTNINGER I OFFENTLIGE OMRÅDER

  • Det bør ventileres ofte.
  • Man skal være opmærksom på overfladerensning. Hvis det slettes 2 gange om dagen, skal dette nummer fordobles. Dette gælder for huset.
  • Håndrensere bør være tilgængelige på disse steder.

SKAL GÅ TIL HOSPITAL NU

  • Ud over symptomerne på influenza og influenza bør unge mennesker uden sygdom konsultere en læge, når de har åndenød.
  • De, der får kræft, nyresygdom, hjertetransplantation og dem, der undertrykker immunforsvaret, skal straks gå til hospitalet, selv med normale influenzasymptomer.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar