Piyer Loti og Taşkışla kabelbaneekspeditioner stoppes midlertidigt

Kabeltjenester er midlertidigt suspenderet med eyup piyer loti og macka taskis
Kabeltjenester er midlertidigt suspenderet med eyup piyer loti og macka taskis

Med Covid-19-foranstaltningerne faldt antallet af passagerer på TF2 Eyüp-Piyer Loti og TF1 Maçka-Taşkışla-kabelbanelinjen markant. Af denne grund er flyvninger midlertidigt suspenderet fra onsdag den 25. marts 2020.


På grund af coronavirus-epidemien, der påvirker hele verden og vores land, prøver den ikke at gå ud af deres hjem, medmindre borgerne er forpligtet. Af denne grund faldt antallet af passagerer på TF1 Maçka-Taşkışla og TF2 Eyüp-Piyer Loti kabelbanelinjer, der drives af METRO İSTANBUL AŞ, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), med 90 procent.

Rebene for linjer, som for det meste bruges som turist, stoppes midlertidigt fra den 25. marts 2020.

EKSTRAORDINÆRE RANGER I KADIKÖY-FASHION TRAM

T3 mest brugt af den ældre befolkning Kadıköy- Antallet af passagerer på Fashion Tram Line faldt med 85 procent. Derfor finder flyvningerne hvert 10. minut onsdag den 25. marts 2020 flyvninger hvert 20. minut.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar