Kahramanmaraş lufthavn og busstoppe desinficeret

Kahramanmaras lufthavn og bus stopper desinficeret
Kahramanmaras lufthavn og bus stopper desinficeret

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality desinficerede busstoppesteder og lufthavnen, som borgerne bruger i hele byen.


Kahramanmaraş Metropolitan Municipality arbejder fortsat med sprøjtning og desinfektion intenst inden for rammerne af forebyggelsen mod koronovirusudbrud. Metropolitan kommunes transporttjenesteafdelingsteam afsluttede desinfektions- og desinfektionsarbejdet ved busstoppesteder, der var tilgængelige i hele byen.

På den anden side er desinfektions- og desinfektionsarbejdet i Kahramanmaraş lufthavn og busterminal, der betjener passagerer uden for byen, afsluttet af holdene fra direktoratet for miljøsundhed og sprøjtningskontor i Kahramanmaraş hovedstadskommune. Holdene fra Kahramanmaraş Metropolitan Municipality fortsætter deres desinfektionsaktiviteter i hele byen.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar