Nye foranstaltninger truffet for koronar virus i kapital

Nye foranstaltninger truffet for coronavirus i hovedstaden
Nye foranstaltninger truffet for coronavirus i hovedstaden

Ankara Metropolitan Municipality gik på alarm med alle dens enheder inden for rammerne af bekæmpelse af coronavirus. Med instruktion fra Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavas blev der indført nye forsigtighedsafgørelser. Lejeprisen fra de virksomheder, der ejes af Metropolitan, blev udsat i to måneder. Mens Şefkathuse er inkluderet i desinfektionsprogrammet hver dag, blev hovedteatrene i marts ført til et senere tidspunkt. For at forhindre skarer i at forekomme og for at forhindre spredning af virussen, vil begravelserne for borgere med begravelser blive foretaget uden at vente på tidsbøn. Metropolitan rengøringshold; Det fortsætter desinfektionsaktiviteterne i museer, sundhedsinstitutioner, høresaler, ikke-statslige organisationer, offentlige institutioner, plejehjem, ældreplejecentre, sportsklubber, minibusser og taxaer.


Metropolitan Municipality har været på vagt med alle enheder på grund af coronavirus-udbruddet.

Bestyrelsen for sundhedskoordination, der blev nedsat under ledelse af vicegeneralsekretær Mustafa Kemal Çokakoğlu efter instrukser fra hovedstadens borgmester Mansur Yavaş, følger desinfektions- og steriliseringsundersøgelser 7/24. Metropolitan Municipality, der fokuserer på hygiejneaktiviteter, introducerer nye foranstaltninger én efter én.

ENKEL AT LEJE FRA PRESIDENT YAVAŞ TIL ARBEJDSPLADSER

Metropolitan Municipality, der advarer borgere gennem byskærme, bannere og reklametavler, inklusive konti på sociale medier, fortsætter med at implementere nye foranstaltninger i kampen mod epidemier.

Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş meddelte med sin meddelelse fra sin sociale mediekonto, at lejefordringerne fra de virksomheder, der ejes af Metropolitan, blev udsat i to måneder. Med den trufne beslutning blev bekvemmeligheden ved at leje til arbejdspladserne, der tilhørte Metropolitan Municipality og tilknyttede virksomheder og tilknyttede virksomheder, der havde vanskeligheder med betaling, tilvejebragt.

NYE FORANSTALTNINGER OG BESLUTNINGER ER REALISERET

Storkommunen, som øger hygiejneforanstaltningerne for folkesundheden inkluderede 5 medfølelseshuse i Etlik, Ruzgar, Varlik, Ulus og onkologi, hvor patienterne og deres pårørende opholder sig, i deres daglige desinfektionsprogram.

Mens kapitalteaternes præmier udskydes til et senere tidspunkt, iværksættes nye foranstaltninger for at forhindre skarer i at dannes og sprede virussen. Mens begravelsesbiler desinficeres, begraves begravelserne uden at vente på tidsbøn, i tråd med anmodninger fra borgerne, der har begravelser.

Desinficering og sterilisering fortsætter 7/24

Afdeling for miljøbeskyttelse og kontrol BELPLAS A.Ş. Mens deres hold fortsætter med at arbejde dag og nat over hele byen, udfører de også desinfektionsarbejde på køretøjer, minibusser og taxaer med offentlig transport dagligt.

Med afgørelse truffet af Ministeriet for National Uddannelse, efter træningspausen mellem 16. og 30. marts, falder passagertætheden i Metro-, ANKARAY-, Teleferik- og EGO-busser, mens EGOs generaldirektorat fortsætter sin daglige praksis, især om morgenen og aftenens busstimer og antal.

Faruk Kalender, medlem af bestyrelsen for Generalforsamlingen for Chamber of Craftsmen and Automobiles of Ankara Umum, sagde “Vi takker vores kommune og dem, der har bidraget til sundheden for vores folk og chauffører”. Tak for denne service. Vi er meget tilfredse med denne praksis, som vi gør ved at overveje både vores egen sundhed og vores kunders sundhed ”.

Sincan Chauffeurs og bilforbundets præsident Isa Yalçın takker Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavaş for steriliseringsarbejdet, der blev udført ved busstoppestederne, hovedsageligt i Güvenpark, Bentderesi og Sincan.

”På grund af epidemien i verden er vi truet i vores land, og vi lægger stor vægt på dette. Må Allah være tilfreds med vores Metropolitan-borgmester. Vores køretøjer er desinficeret fuldstændigt. Disse er meget vigtige med hensyn til helbred, og vi vil også desinficere vores køretøjer. ”

Mens hygiejnearbejderne, der overvåges af Metropolitan kommunes politiafdelingsteam, fortsætter; Desinficeringskrav fra museer, sundhedsinstitutioner, hoteller, hørelokaler, bygninger fra ikke-statslige organisationer, offentlige institutioner, plejehjem, ældrepleje og sportsklubber afvises ikke. Byens æstetikafdelingsteam udfører grundigt rengøringsarbejde på kulturelle og historiske steder, især i gader, gader og boulevarder, i fællesarealer og rekreative områder.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar