Rejsetilladelse kræves for rejse med bus

Rejsetilladelse kræves for at rejse med bus
Rejsetilladelse kræves for at rejse med bus

For at beskytte folkesundheden blev intercity-busrejser tilladt i overensstemmelse med anbefalingerne fra det videnskabelige udvalg. Borgere, der skal rejse og opfylde de specificerede betingelser, kan rejse med den tilladelse, de får fra rejsetilladelsesrådet.


Inden for rammerne af de pandemiske foranstaltninger var det tilladt at rejse mellem busser og byer pr. 28. marts 2020 for at blive i de byer, hvor alle borgere befinder sig, og for at forhindre spredning af epidemien. Rejsetilladelsesrådet, der blev oprettet inden for busterminalen og dannet af embedsmænd fra forskellige institutioner, begyndte at give rejsetilladelser til borgerne, der opfyldte de nødvendige betingelser. Efter lægeens afgørelse kan de, der anses for passende, dem, der er døde i første grad, eller som er alvorligt syge, borgere, der ikke har ophold i de sidste 1 dage, rejse ved at få en rejsetilladelse.

Med udtryk for, at de havde taget de nødvendige forholdsregler på busstationen inden for rammerne af handlingsplanen Corona Virus Combat, sagde embedsmændene i Eskişehir Metropolitan Municipality, at alle, inklusive personalet, kontrolleres af termiske kameraer ved indgange. Når de bemærkede, at meddelelserne blev foretaget om den sociale afstand inden for busstationen, sagde embedsmændene, at borgere, der skal rejse og give betingelserne, kan komme til Eskişehir Metropolitan Municipality Intercity Bus Terminal og kontakte Travel Permit Board.

HVORDAN HENTES REJSEPERMIT CERTIFIKAT?

Præsident Recep Tayyip Erdogan afgav erklæringen "Intercity rejser er underlagt tilladelse fra guvernørerne" vedrørende intercity rejsetilladelser. I henhold til cirkulæret på indenrigsministeriets websted; Intercity-busrejser vil ikke være mulig, undtagen borgere, der har de betingelser, der anses for passende af regeringsførerne. Borgere, der er døde i første grad pårørende eller har en alvorlig sygdom, og borgere, der ikke har noget sted at bo, især i de sidste femten dage, kan ansøge om guvernørerne eller distriktsstyreorganerne for at få en rejsetilladelse.

HVORDAN ANVENDES TIL REJSEPERMITCERTIFIKAT?

Borgere, der er forpligtet til at rejse mellem byer, vil ansøge om rejsetilladelsesrådet, der oprettes under koordinering af guvernører og distriktsguvernører og anmode om et rejsedokument. For dem, hvis anmodning anses for passende, udstedes et intercity-bus-rejsetilladelsesdokument af bestyrelsen, herunder rejserute og varighed. Rejseekspeditionsplanlægning foretages af Travel Permit Board, og de relevante personer vil blive informeret.

Travel Permission Board viser de borgere, der rejser med bus, deres telefonnumre og passagerlisterne, hvis adresser er angivet i deres destination, til guvernørskabet i den by, der skal besøges. De busser, der har tilladelse til at rejse, kan kun stoppe ved de provinsielle busterminaler på rejseruterne, og de kan tage de passagerer, der har lov til at rejse af guvernørerne i provinserne, hvor de stopper, hvis der er et hul i deres kapacitet. Busfirmaernes pendulkørsel vil blive forbudt.

EKSEMPEL PÅ REJSEPERMIT

eksempel på rejsetilladelse


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer