TBB-busser, der er desinficeret mod epidemiske sygdomme

TBB-busser desinficeres mod epidemier
TBB-busser desinficeres mod epidemier

Tekirdağ Metropolitan Municipality har truffet foranstaltninger mod stigende infektionssygdomme i verden. Tekirdağ Metropolitan Municipality specielt klædte kommunale hold udførte desinfektionsarbejde på køretøjer med offentlig transport, der drives af Tek-Ulaş-firmaet.


Ud over de periodiske sprøjteaktiviteter, der udføres inden for rammerne af kampen mod infektionssygdomme, erklærede Tekirdağ Metropolitan Municipality Health Affairs Department regelmæssigt, at de offentlige transportkøretøjer og sundhedsafdelingen i kommunen fortsætter med at arbejde i de enheder, hvor folket modtager direkte service om natten uden for arbejdstiden. Deniz Bozdoğan "Som en del af vores desinfektionsarbejder, der blev udført i en bestemt rækkefølge, blev desinfektion udført i vores centrale garage af alle offentlige transportvogne, der betjener i vores distrikt Süleymanpaşa i går aftes." sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer