Taxa og minibusser desinficeres i hovedstaden

Taxa og dolmus desinficeres i hovedstaden
Taxa og dolmus desinficeres i hovedstaden

Metropolitan Municipality, der tilbringer intens overarbejde ved at kæmpe mod epidemiske sygdomme og udfører regelmæssige desinfektionsarbejder i køretøjer med offentlig transport, har påbegyndt hygiejnestudier i 7 701 taxaer, der tjener i Başkent. Mens de forholdsregler, der prioriterede folkesundhed, blev gennemført én efter én, omorganiserede EGOs generaldirektorat tjenestetiden på grund af skolernes ferie. Mens holdene til politiafdelingen inspicerede rengørings- og steriliseringsarbejdet på hotellerne i Ankara, lukkede ASKİs generaldirektorat midlertidigt indsamlings- og abonnementsgrene på 2 lokationer. Metropolitan Municipality har også suspenderet servicen med kondolence teltet, der udføres for borgerne, der døde.


Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sine hygiejneaktiviteter i hele byen.

Mens Metropolitan-holdene mobiliserer for kravene, der kommer fra offentlige institutioner og organisationer til ikke-statslige organisationer, udføres der også et grundigt rengøringsarbejde i offentlige transportkøretøjer, der bruges af borgerne. Efter Metro, ANKARAY, svævebane og busser er desinfektionsarbejder startet i taxaer, der tjener i Başkent.

HYGIENE-ANVENDELSE I SKATTER

Mens desinfektions- og steriliseringsundersøgelserne øges i hovedstaden på grund af epidemien, der påvirker verden, arbejder storbyrensrensholdene, hvis tilladelser er blevet fjernet 7/24 for at beskytte folkesundheden.

Efter anmodning fra Chamber of Automakers and Drivere Tradersmen i Ankara blev der truffet foranstaltninger for at anvende desinfektion på 7 701 taxaer, der tjener i hovedstaden. Metropolitan Municipality hold; Kızılay lagerområde udfører hygiejnisk arbejde på tre punkter i første omgang samt İskitler Zübeyde Hanım Mahallesi Mianka Boulevard Drivere Værelsesplade værksted og Varlık Mahallesi Yayın Sokak markedsplads.

Generaldirektøren for generaldirektoratet for politibetjente, Veda Oğan, sagde: Cevdet Kavlak, næstformand for håndværkernes chauffører og chauffører i Ankara, der sagde:

”Desinfektionsprocessen startede på 3 point for vores taxaer. Efter disse procedurer har vi 450 lukkede taxaholdepladser, og de vil blive sprøjtet foran dem. Vi vil gerne takke vores Metropolitan-borgmester Mansur Yavas, som hjalp os med dette spørgsmål og gav instruktioner om gratis sprøjtning. ”

Temel Karuk sagde, at han har været taxachauffør i 15 år, og påpegede også vigtigheden af ​​ansøgningen om folkesundhed og sagde: ”Vi takker vores præsident og vores kommune for desinfektionsarbejdet, som vores kommune har udført for taxaer.” Şevket Pamukcu, Tak til alle, der gik forbi, ”sagde han.

Desinficering i stoppet og stopper

Efter den intense efterspørgsel startede BELPLAS A.Ş-hold under opsyn af direktoratet for politidepartementet desinfektionsarbejdet på Bentderesi og Gülbaba Dolmuş stationer for 2 56 dolmus. Seyfettin Aslan, chef for afdelingen for sundhedsanliggender i hovedstadskommunen, gjorde opmærksom på, at sæder, vinduer og håndtag til rengøring af sæder, vinduer og håndtag blev givet følgende evalueringer ved at give informationen om, at desinfektionsarbejdet fortsætter i hele provinsen:

”Vi prøver ikke at forstyrre vores rutinemæssige rengøringsprogram. Vi har også gennemført rengørings- og desinfektionsprocessen for minibusserne, der bruges af befolkningen i Ankara. Vi arbejder i samme tempo for taxachaufføren. Vi fortsætter med at tjene 7 timer i døgnet. ”

Generalsekretær Erşan Ağören, Ankara Minibuskulære Håndværkskammer, understregede, at folkesundhed er en prioritet og takkede borgmestermesterborg Mansur Yavaş for hans støtte.

BUSS Båret af UMRED RETURN PASSAGERE blev desinficeret

3 borgere, der håbede på Ankara og kom fra udlandet, flyttede til sovesale i Gölbaşı med EGO-busser.

Mens desinfektionsarbejde blev udført af BELPLAS-hold i sovesale, hvor indkvarteringen blev foretaget, blev 37 EGO-busser, hvor passagererne blev transporteret, udsat for desinfektion efter internationale standarder ved det 3. regionale busoperationsdirektorat. Den interne og eksterne rengøring af busserne, hvis filtre blev fornyet ved sterilisering af dem til ventilationssystemet, blev også udført.

Seyfettin Aslan, leder af afdelingen for sundhedsanliggender, der undersøgte desinfektionsarbejdet på stedet, sagde: ”Vi desinficerede vores busser, der transporterer Umrah-passagerer og ændrede dem til pollenfiltre. Som Metropolitan Municipality fortsætter vi vores kamp mod coronavirus på det højeste niveau. Folk i Ankara kan være sikre på, at disse busser rengøres til den fineste detalje. Hvis vores borgere overholder de foranstaltninger, der er bebudet af sundhedsministeriet, vil befolkningen i Ankara med succes have kæmpet for denne kamp. ”

SERVICESTIDER, DER REGULERES I MASSetransport

Med oplysning om, at busserne, der transporterer passagererne, der kommer fra Umrah, vil blive udsat for desinfektion for anden gang og vil blive taget i brug tirsdag den 17. marts, sagde EGOs generaldirektorat for busoperationer Mustafa Geyikçi, ”Vi har taget vores forholdsregler. Alle vores busser er desinficeret. Folk i Ankara kan bruge vores busser med ro i sindet. ”

Geyikçi sagde, at generaldirektoratet for EGO har indgået en ny ordning med køretøjer med offentlig transport (Metro, ANKARAY og busser) på grund af skolernes ferie ved Ministeriet for National Uddannelse, at "Semestervaktsserviceprogrammet" blev startet mellem 16. og 30. marts.

HANGER SAMLING OG TILSKRIVELSE AFDELINGER TIL 20 PUNKTER LUKKET UNDER TIDEN

ASKİs generaldirektorat besluttede at lukke 20 filialer, hvor indsamling af vandregninger og abonnementstransaktioner blev foretaget inden for rammerne af de foranstaltninger, der blev truffet for at beskytte folkesundheden mod epidemier.

Ifølge forklaringen om, at andre filialer i hele hovedstaden fortsat vil levere tjenester, og abonnenter kan foretage deres betalinger via PTT, internettet og banker, er filialerne, der ikke midlertidigt leverer tjenester, som følger:

“Mamak og syhusets abonnementsoperationer, Dikmen, Ayvalı, Etlik, Gazino, Andaç, Erdem, Pleven, Fatih, Yenikent, epeentepe, Karşıyaka, Newborn, Hüseyingazi, Aydınlıkevler, Mutlu, Eryaman, Güzelkent, Polatlı og epeentepe Collection Places. ”

DEN HYGIENISKE TALE PÅ HOTELLER

Desinfektionsaktiviteter blev fremskyndet efter advarselsbrevet, der blev sendt af politidepartementet til alle hoteller i hovedstaden, indkvarteringsfaciliteter og bade.

Mens ankara-politifolkene inspicerede hotellerne, blev foranstaltningerne til borgernes helbred øget på mange hoteller i hovedstaden. Undersøgelsen af ​​de trufne forholdsregler på stedet strammede Metropolitan Municipality Police Departments hold deres kontrol.

Metropolitan Municipality har også midlertidigt suspenderet den kondolance-teltjeneste, den har implementeret for de afdøde borgere for at forhindre skarer i at danne sig og sprede virussen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar