Istanbul Sofia togflyvninger standset på grund af Corona Virus

alle tog desinficeres mod koronavirus
alle tog desinficeres mod koronavirus

Mens TCDDs generaldirektorat for transport midlertidigt stopper internationale passagertogtjenester mod Corona-virussen, desinficerer det alle tog.


I denne sammenhæng blev flyvningerne fra Istanbul-Sofia Express midlertidigt suspenderet fra den 11. marts 2020 på grund af Corona-virussen.

Som bekendt giver personbefordring med jernbane mellem Iran og Tyrkiet Ankara og drives af TransAsia Express Van-Teheran tog ture mellem Teheran havde standset midlertidigt på grund af corona-virus for nogen tid siden.

Derudover transporterer TCDD Tasimacilik, der udfører sin daglige rutinemæssige rengøring i overensstemmelse med hygiejnebestemmelserne i slutningen af ​​sine rejser, 23 passagerer om dagen med højhastighedstog, 45 tusind med konventionelle tog, 430 tusind i Marmaray og 39 tusind i Başkentray.

På den anden side, baseret på det faktum, at individuel indsats er meget vigtig, samt institutionelle foranstaltninger mod Corona-virussen, plakater, der er udarbejdet af sundhedsministeriet for at skabe opmærksomhed om passagerer og personale, med omhyggelig opmærksomhed på håndrens og andre henstillinger.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar