Adana offentlige transportkøretøjer desinficeret mod epidemiske sygdomme

Desinfektionsundersøgelse i Adana metro- og busstationer
Desinfektionsundersøgelse i Adana metro- og busstationer

Adana Metropolitan Municipality; gennemført desinfektions- og steriliseringsundersøgelser mod risikoen for epidemier i metroen, bus, stop, hospitaler og skoler.


Adana Metropolitan Municipality arbejdede med desinfektion i offentlige transportkøretøjer, metrostationer, bybusser, pengeautomater og skoler, der opererer i hele byen. Holdene tilknyttet Adana Metropolitan Municipality Afdeling for miljøbeskyttelse og kontrol, desinfektion og desinfektion; især for at forhindre spredning af epidemier, der stiger i vintermånederne, i det mindste for at beskytte mennesker mod vira så meget som muligt.

Foruden rutinemæssig rengøring i køretøjer med offentlig transport blev offentlige transportkøretøjer desinficeret mod alle former for vira og viralt transmitterede organismer takket være desinfektionen.

Adana Metropolitan Municipality arbejdede også med sprøjtning i skoler. Det er således målet at holde studerende væk fra vira så meget som muligt. Hold, der arbejder på hospitaler, hvor sygdomme sandsynligvis spreder sig, har sprøjtet fronten på hospitaler og haver.

Det blev annonceret, at sprøjtestudiet fortsætter periodisk.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer