Hvornår åbnes Ankara Izmir YHT Line?

ankara izmir yht linje hvornår åbnes den
ankara izmir yht linje hvornår åbnes den

Ankara-Istanbul højhastigheds-jernbane, er jernbanen bygges i Tyrkiet mellem Ankara og Izmir byen.


Den 508 km lange jernbane, der starter fra Ankaras distrikt Polatlı, ender i Konak-distriktet Izmir. Højhastighedstogtjenester organiseres af TCDD, der vil være dobbeltlinjer, elektrisk og signaliseret, og som kører 250 km i timen.

”Afsnittet Polatlı-Afyonkarahisar planlægges afsluttet i slutningen af ​​2021 og Afyonkarahisar-Izmir-afsnittet i slutningen af ​​2022. Togrejsetid på 14 timer mellem Ankara og Izmir falder til 3 timer og 30 minutter, når High Speed ​​Train-linjen åbnes.

Dog blev der opdaget otte synkehuller i Sivrihisar-distriktet Eskişehir, 1,5 km syd for toglinjen. Chamber of Geological Engineers tilknyttet Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (TMMOB) advarede om, at Ankara - Izmir High Speed ​​Train Project, der planlægges afsluttet i 2022, har geologiske risici.

I regionen mellem Sivrihisar (Eskişehir) distriktet Sığırcık, Göktepe, Kaldirkoy og Yenikoy har 2 sinkhuller med diametre mellem 50 m og 0.5 m og dybder mellem 15 m og 8 m forekommet i de sidste par år. I henhold til observationer foretaget i marken og senere undersøgelser af satellitbilleder; Det er nødvendigt at tage presserende forholdsregler for denne region, hvor gryden er dannet, for at være placeret kun 1.5 km syd for Polatlı-Afyon-delen af ​​Ankara-Izmir High Speed ​​Train Route, som er under opførelse.

De samlede omkostninger ved jernbanelinjen forventes at være TL9,3 mia. TL.

Ankara İzmir jernbanelinje (løbende og igangværende fremstilling)Vær den første til at kommentere

Yorumlar