Hvornår åbnes Ankara Izmir YHT Line?

ankara izmir yht linje hvornår åbnes den
ankara izmir yht linje hvornår åbnes den

Ankara, Izmir højhastighedstog, jernbanen bygges i Tyrkiet mellem Ankara og Izmir by. Den 508 km lange jernbane, der starter fra Polatlı-distriktet i Ankara, slutter i Konak-distriktet i Izmir. Linjen, der har dobbeltlinjer, elektrisk og signalisering, vil blive organiseret af TCDD med højhastighedstogtjenester med en hastighed på 250 km / time.


”Afsnittet Polatlı-Afyonkarahisar planlægges afsluttet i slutningen af ​​2021 og Afyonkarahisar-Izmir-afsnittet i slutningen af ​​2022. Togrejsetid på 14 timer mellem Ankara og Izmir falder til 3 timer og 30 minutter, når High Speed ​​Train-linjen åbnes.

Dog blev der opdaget otte synkehuller i Sivrihisar-distriktet Eskişehir, 1,5 km syd for toglinjen. Chamber of Geological Engineers tilknyttet Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (TMMOB) advarede om, at Ankara - Izmir High Speed ​​Train Project, som planlægges afsluttet i 2022, har geologiske risici.

”I regionen mellem landsbyerne Sivrihisar (Eskişehir) -kvarteret Sığcık, Göktepe, Kalkimköy og Yeniköy er der dannet 2 huller med en diameter på 50 til 0.5 m og en dybde på 15 til 8 m i de sidste par år. Ifølge observationer foretaget i marken og senere undersøgelser af satellitbilleder; Det faktum, at denne region, hvor hullet blev dannet, kun ligger 1.5 km syd for Polatli Afyon-sektionen af ​​Ankara-Izmir High Speed ​​Train-ruten, som er under opførelse, kræver, at der tages hastende foranstaltninger.

Ankara İzmir YHT Line samlede omkostninger 9,3 milliarder TL er planlagt til at være.

Ankara Izmir YHT-stationer

  • Ankara YHT Station
  • Polatlı YHT Station
  • Afyonkarahisar YHT Station
  • Usak YHT Station
  • Salihli YHT Station
  • Turgutlu YHT Station
  • Manisa YHT Station
  • Izmir YHT Station

Ankara İzmir jernbanelinje (løbende og igangværende fremstilling)

Ankara İzmir YHT Promotion Film

"Vi har brugt tæt på 8 milliarder 980 millioner lira til transport- og kommunikationsinvesteringer i Afyonkarahisar"

Som påpeget af præsidenten for Republikken Tyrkiet i alle transport- og kommunikationslinjer understregede minister Karaismailoğlu, at de lægger stor vægt på at øge forholdet 'indenlandsk og nationalitet': “Som vi har sagt i det nationale intelligente transportsystems strategidokument og handlingsplanen 29-2020, som vi annoncerede offentligheden den 2020. september 2023 Vi vil popularisere smarte systemer i alle transport- og kommunikationstilstande. Vores jernbaneinvestering, som er meget vigtig for Afyonkarahisar, er utvivlsomt Ankara Polatlı Afyonkarahisar Uşak Manisa İzmir YHT-projektet. "Når dette projekt er afsluttet, vil Afyonkarahisar bryde ny grund inden for gods- og persontransport."

"Takket være Ankara Polatlı Afyonkarahisar Uşak Manisa İzmir YHT-projektet, som vi forbinder Afyonkarahisar til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog, reducerer vi rejsetiden på 824 kilometer fra 14 timer til 3.5 timer."

Ankara Polatlı Afyonkarahisar Uşak Manisa İzmir YHT-projektet, Karaismailoğlu erklærede, at de gjorde næsten 40 procent fremskridt i infrastrukturarbejderne udført af TCDD Generaldirektorat, og de resterende infrastruktur, overbygning og elektromekaniske arbejder af projektet vil blive udført af Generaldirektoratet for Infrastrukturinvesteringer. I projektets arbejde 80 kilometer infrastrukturopfyldningsarbejde mellem Afyonkarahisar og Banaz, Hatipler Crossing 6,6 kilometer infrastrukturarbejder, Manisa North Crossing 14,9 kilometer infrastrukturarbejder, Salihli Crossing 30 kilometer infrastrukturværker, Polatlı-Afyonkarahisar 152 kilometer infrastrukturarbejder, Polatlı-Konya-krydsning 5,5, I en erklæring om, at de vil udføre 289 kilometer infrastrukturarbejde, herunder 6 kilometer infrastruktur, afsluttede Karaismailoğlu sine ord som følger: ”Vi underskrev buddet på vores infrastrukturprojekt den 2020. oktober 824. Vores arbejde starter så hurtigt som muligt. Takket være dette vigtige projekt, som vi forbinder Afyonkarahisar til Istanbul, Ankara og Izmir med højhastighedstog, reducerer vi rejsetiden på 14 kilometer fra 3.5 timer til XNUMX timer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer