Kampen mod udbruddet af Coronavirus i Ankara fortsætter uden at bremse

Kampene med en epidemi af coronavirus fortsætter i Ankara
Kampene med en epidemi af coronavirus fortsætter i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sin kamp mod coronavirus-epidemien. Metropolitan-borgmesteren Mansur Yavaş sagde, at de vil støtte borgere på 65 år og derover, der opfordrede til "HomeKal" efter deres udgangsforbud.

Med henvendelse til borgere i alderen 65 år og derover gennem deres sociale mediekonti meddelte borgmester Yavaş, at de havde lejet motorcykelkurer til at arbejde på 17 markeder og filialer, og at alle borgernes behov inkluderet i dette omfang ville blive imødekommet. ASKİ vil gennemføre vandbelastningsprocessen for de abonnenter på 65 år og derover, der har en vandmåler med kort, fra tirsdag den 24. marts. Metropolitan Municipality hold, der arbejder 7/24 for folkesundhed, desinficerer dagligt i offentlige områder og offentlige institutioner og organisationer, især offentlige transportmidler.

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sin kamp mod coronavirus-epidemien uden at bremse.

Forøgelse af desinfektionsbestræbelserne for folkesundhed gennemfører Metropolitan Kommune også nye foranstaltninger til borgernes behov. Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş meddelte i sin erklæring på sine sociale mediekonti, at det daglige markedsbehov for borgere over 65 år, hvis udgangsforbud blev pålagt og opfordrede til "HomeKal", ville blive imødekommet gennem motorcykeludlejere, der er lejet af Metropolitan Municipality.

MOTORCYKEL KURERE LEJET

Borgmester Yavaş, der delte listerne over 17 markeder og filialer i Ankara i første omgang, både på sine sociale mediakonti og på Metropolitan Kommunes websted, talte med borgerne 65 år og derover med følgende ord:

Mine kære landsmænd kommer først og fremmest forbi til jer alle. Jeg håber, at vi alle sammen, hånd i hånd, vil overvinde disse dårlige dage. Som det blev kendt, blev der indført et udgangsforbud i en alder af 65 år. Vi fortsætter med at forhandle med markedskæder for at imødekomme behovene hos dem, der har brug for det. Vi vil snart offentliggøre dem alle med deres placering, adresseoplysninger, filial og kontaktoplysninger. Du vil være i stand til nemt at få det, de ønsker. Igen har vi samtaler med kurerfirmaer. Som kommune vil vi forsøge at hjælpe dig med dine behov. Den praksis, vi har lavet vedrørende hjemmets serviceområder i vores kommune, fortsætter stadig. Derudover fortsætter vores hot food-service på samme måde til omkring 20 tusind familier, der lever under sultgrænsen. Jeg håber, du vil overleve disse dårlige dage uden nogen skade. Vi går sammen hænder. Jeg respekterer jer alle.

Afdeling for Metropolitan Municipality Social Services betaler gebyrerne for de kurerer, der er tilknyttet Forbundet for Alle Motorcykler med Motorcykler. Med den forståelse af den sociale kommune vil Metropolitan Kommune tilbyde denne service gratis til borgere fra 65 år og derover og også forhindre kurerer, der bringer daglige løn til deres hjem i denne proces.

Çağdaş Yavuz, formand for Federation of All Anatolian Motorcycles Couriers, der samlet sig foran Metropolitan Municipality og sagde, at de er klar til at arbejde, sagde:

For det første vil vi tjene med 100 kurerer. Vi vil fortsætte med flere kurerer alt efter stigningen i efterspørgslen. Vi har en pligt som en føderation. Vi leverer mad og basale behov for borgere i alderen 65 år og derover og med kroniske sygdomme til deres adresser mellem kl. 12.00 og 17.00, indtil det delvise udgangsforbud er overstået. På dette tidspunkt blev alle restauranter og enheder lukket, og vores motorcykelkurerer var arbejdsløse. Vores metropolitanske borgmester overtog også denne situation, og i det mindste var det en forretningsmulighed for vores kurer at bringe penge hjem hver dag. Vi udtrykker vores taknemmelighed og taknemmelighed over for vores præsident.

Ankara-byrådet henledte også opmærksomheden på vigtigheden af ​​et samarbejde mellem All Anatolian Motorcycling Couriers Federation, Local Markets Association and Retailers Association takket være Metropolitan kommunes motorcykelkurerstøtte i hovedstaden, hvor det opfordrede til "HomeKal".

Fødevaresupport til papirindsamlere

Efter forbuddet mod indsamling af papirer i Hovedstaden inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-udbruddet begyndte der at yde madstøtte i de regioner, hvor disse mennesker bor tæt efter instruktioner fra præsident Yavaş.

Mustafa Koç, leder af den kommunale politiafdeling, oplyste, at de gennemførte desinfektionsundersøgelser i det område, hvor papiropsamlerne, der bor i Şirindere-området i Çiğdem-distriktet, gav følgende oplysninger:

”Dette er et sted, hvor omkring 600 papirindsamlere bor. Papirindsamlere udgør begge den største risikogruppe hver for sig og udgør en alvorlig fare for virusens transmission og spredning. Af denne grund har vi forbudt indsamling af papir. Vi har fodret papirindsamlere som kommune. Vi har oprettet et system til at møde deres mad med deres familier om morgenen og aftenen hver dag. Vi vil distribuere mad med deres familier til 5 mennesker, der bor i 200 forskellige regioner. Vi desinficerer det område, de er i, og de indsamlede papirer hver dag. Ifølge forskerne er virusets længste levende område på papir. Indtil vi har en permanent løsning, vil vi forhindre offer og eliminere spredningen af ​​risiko. ”

Abdülkadir Aşık, der nød godt af fødevarehjælp tilberedt og distribueret i BELPA Cuisine, sagde: ”Vi vil ikke indsamle papir mere på grund af virussen. Vi bliver offer som en familie, men kommunen tænkte på os og efterlod os ikke sultne og tørste. Jeg vil gerne takke Metropolitan Municipality meget. ”En anden papirsamler Ceylan Avcı sagde,“ Vi samler ikke skrot og papir mere. Kommune bringer mad til os og foretager regelmæssig sprøjtning til denne region ”, takkede Metropolitan Municipality.

Seyfettin Aslan, leder af afdelingen for sundhedsanliggender, sagde også, at de er begyndt at desinficere i 10 regioner, hvor gaden dyr fodret med frivillige dyreelskere er placeret i hele byen.

LETT TIL 65-ÅR OG OVER BOLIGTILSKRIFTER FRA ASKI

Metropolitan Municipality, der har indført nye foranstaltninger mod truslen om epidemi, vil begynde at fylde vand på kortmålere for boligabonnenter på 65 år og derover fra tirsdag den 24. marts.

Som en del af den service, som 65 år gamle og ældre abonnenter, der ikke kan gå ud, kan bruge ved at nå Başkent 153 eller (0312) 616 10 00, vil ASKİ-team udføre vandbelastningsprocessen for abonnenterne ved hjælp af kortvandmåleren på deres adresser.

ASKİ, der hver dag informerer sine abonnenter via sms-beskeder (sms) og advarsler og arbejder 24 timer i døgnet, har besluttet at udsætte lukningsprocessen for abonnenter på grund af epidemisk sygdom i 2 måneder. ASKİs generaldirektorat, der fortsætter med at åbne vand for 22 boligabonnenter, der tidligere har lukket deres vand på grund af deres ubetalte gæld, er skiftet til udnævnelsessystemet for operationerne i centrum fra 23. marts. abonnenter www.aski.gov.t er Meddelelse om, at du kan aftale en aftale hos ASKI; Det nye abonnement, abonnementsændring, konstruktionsabonnement og evakueringsprocedurer for abonnenter, annullering af abonnement, faktura appel, mod ændring (ansøgning om modfejl), fakturaforespørgsel og betalingstransaktioner vil også ske online.

Massetransportkøretøjer desinficeres hver dag

Miljøbeskyttelses- og kontrolafdelingen og afdelingerne for byæstetikafdelinger, der udfører intensivt desinfektionsarbejde i offentlige institutioner og organisationer i hele byen, desinficerer køretøjer med offentlig transport hver dag.

Mens holdene i byens æstetiske afdeling udfører rengøring med specielle desinfektionsmidler især i gader og hovedveje, især i bymøbler og stoppesteder, udsættes ANKARAY-, Metro- og EGO-busser, taxaer og minibusser dagligt til desinfektion med instruktioner fra præsident Yavaş.

Med udtryk for, at de er tilfredse med desinfektionsarbejdet, der foregår ved minibus-stopene, sagde Fatih Özden, som er en udstoppet håndværker, ”Denne virus har skabt store problemer for os alle i hele landet. Vores borgmester Mr. Mansur Yavaş gør vores køretøjer desinficeret dagligt. Vores køretøjer er i hygiejne. Jeg takker ham på vegne af vores butiksejere. ”Ender Yılmaz sagde,“ Først og fremmest vil vi gerne takke Mansur Yavas, vores borgmestre borgmester for desinfektion. Desinfektion af vores køretøjer udføres dagligt, ”sagde han. Murat Karakoca sagde, at offentlighedens tillid er steget takket være denne service fra Metropolitan Municipality og sagde: ”Vores folk kan køre sikkert i køretøjer. Vi takker vores kommune og vores borgmester Mansur Yavas for deres indsats. ”

Fortsætter desinfektionsprocessen til taxaerne i Kızılay Güvenpark Taxi Storage-område, BELPLAS A.Ş. Taxahandlere, der takker rengøringsholdene, udtrykte deres tilfredshed med denne service på følgende måde:

  • Dursun Googlu: ”Som taxachauffør vil vi gerne takke vores Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş. Vores køretøjer skal sprøjtes mod virussen hver dag og sprøjtes hver dag. ”
  • Ensari Guzelyurt: ”Jeg håber, at vi kommer igennem i disse dage. Vi er meget tilfredse med denne service. Vi ønsker, at det skal ske hver dag for både os selv og vores kunder. ”
  • Levent Altinok: ”For at betjene Ankara-befolkningen bedre følger vi og støtter denne beslutning truffet af vores samfund og Ankara Metropolitan Municipality. Vi forsøger at gøre vores bedste som taxachauffør for at betjene Ankara-befolkningen under bedre forhold. Jeg vil gerne takke vores Ankara Metropolitan Municipality for at have leveret denne service. ”

Metropolitan Municipality, der udfører kontinuerlig desinfektionsarbejde fra sportskomplekser til bygninger fra ikke-statslige organisationer, retsbygninger, militære enheder, politienheder, kommunale servicebygninger, hospitaler og hovedboutarder, udfører desinfektionsarbejde med økologiske forstøverværktøjer i Altındağ Önder Kvarter og slumområder, hvor syriske borgere bor intenst.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar