BASDEC i Storbritannien for nyt samarbejde inden for forsvar og luftfart

basdec i england for nye samarbejder inden for forsvar og luftfart
basdec i england for nye samarbejder inden for forsvar og luftfart

Bursa Space Defense and Aviation Cluster (BASDEC), der opererer under taget af Bursa Chamber of Commerce and Industry, deltog i det britiske Roadshow 2020 bilaterale forretningsmøder og paneler, der blev arrangeret af det internationale handelsafdeling i det britiske udenrigsministerium i Manchester, Coventry, Oxford og London.


BTSO, tagorganisationen i Bursas forretningsverden, fortsætter sine aktiviteter for nye eksportmarkeder inden for forsvar og luftfart. BASDEC, der samler Bursa-virksomheder med de førende virksomheder, der opererer inden for forsvar og luftfart under ledelse af BTSO, fortsætter sine aktiviteter på udenlandske markeder uden pause. BASDEC, der deltog i kvalificerede messer og B2B-organisationer på forskellige kontinenter, var stop denne gang i England. I de bilaterale forretningsmøder og paneler, der blev arrangeret af International Trade Department i det britiske udenrigsministerium, gav han information om Bursas økonomi og BASDEC-virksomheders teknologiske produktionskapacitet.

DET HAR EN EFFEKTIV ORGANISATION

Præsident for BASDEC Mustafa Hatipoğlu sagde, at der er over 120 virksomheder inden for klyngen, der opererer under Bursa Chamber of Commerce and Industry. Hatipoğlu oplyste, at virksomhederne deltog i fair programmer i Tyrkiet og i udlandet inden for rammerne af UR-GE og klyngeaktiviteter, der blev udført under ledelse af BTSO, og at det britiske program, der har vigtige møder i forsvars- og luftfartsindustrien, var meget produktivt. Hatipoğlu understregede, at Bursas potentiale inden for luftfart og forsvar blev delt i detaljer i forretningsrejsen i England.

PRÆSENTATION AF BURSA OG BASDEC I OXFORD

Med udtryk for, at de virksomheder, der er medlemmer af BASDEC, er nået langt, især inden for forsvars- og luftfartspunkter, fortsætter Hatipoğlu, ”Vores platform fortsætter med at styrke sin konkurrenceevne inden for strategiske sektorer i Bursa, der har produktionserfaring inden for forskellige områder såsom bilindustri, maskiner og tekstilsektorer. Under det britiske besøg på vegne af BASDEC leverede vi information om BASDEC-selskabernes plads i den tyrkiske forsvarsindustri og udviklingen i de sidste 7 år. Som en del af programmet delte vi information på vegne af BTSO og BASDEC i panelet i Oxford, mens vi mødtes med virksomheder fra forskellige sektorer inden for forsvars- og luftfartssektoren. I Storbritannien program, mens også besøge Hartwell Campus, deltog vi i receptionen vært ved ambassadør Tyrkiet Umit Yalcin. Disse programmer, som er effektive for BASDEC, vores rumforsvars- og luftfartsklynge, der fortsætter sine aktiviteter under ledelse af BTSO, vil fortsætte i de kommende perioder. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar