Busser desinficeret mod epidemiske sygdomme i Çorlu

Busser i Corlu blev desinficeret mod sygdomme
Busser i Corlu blev desinficeret mod sygdomme

Busser i Corlu blev desinficeret mod epidemiske sygdomme; Tekirdağ Metropolitan Municipality fortsatte foranstaltningerne mod stigende infektionssygdomme i verden. De 95 kommunale busser, der køres af Tek Ulaş i det største distrikt i Tekirdağ, Tekirdağ Metropolitan Municipality Health Affairs Branch Manager Dr. ved busgaragen til Tek Ulaş sent om aftenen. Under koordinationen af ​​Gökhan Gözde blev han desinficeret af kommunale hold i specielt tøj.


Tjenestemænd i Tekirdag Metropolitan Municipality Health Affairs sagde, at sprøjtning mod coronovirus og andre infektiøse sygdomme, som har været på dagsordenen for nylig, fortsætter uden afbrydelse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer