Corona Virus Barrier for $ 2,3 milliarder kinesiske soldater på YSS Bridge

corona virus hindring for milliarder dollars elver i yss bridge
corona virus hindring for milliarder dollars elver i yss bridge

Corona-virus udbrud i Kina på grund af ophør af flyvninger mellem Tyrkiet, Yavuz Sultan Selim Bridge taget fra kinesiske banker til den planlagte refinansiering på $ 2,3 milliarder har forårsaget udsættelsen af ​​lånet. Kinesiske bankfolk og virksomhedsembedsmænd kan ikke mødes ansigt til ansigt på grund af rejsebegrænsninger for at forhindre spredning af udbruddet.


Epidemien af ​​koronavirussen, der rystede verden, forårsagede også en forsinkelse i det refinansieringslån på 2,3 milliarder dollars, der var planlagt købt hos kinesiske banker til Yavuz Sultan Selim-broen i Bosphorus.

Refinansiering forsøger at lukke et tidligere brugt lån med et andet banklån med renter, der anses for at være mere fordelagtige.

Ifølge nyheden om, at Bloomberg er baseret på kilder tæt på emnet, blev forhandlingerne mellem den tyrkiske partner IC Investment Holding og den kinesiske China Merchants Group, der har en andel på 51 procent, og kinesiske banker blev afbrudt på grund af epidemien.

Det blev foreslået, at forhandlingerne, som var forventet at afslutte i april, kunne hænge efter april.

FLYG FORBUDET BERØRES

Det blev oplyst, at forhandlingerne mellem de konsortiumembedsmænd, der blev oprettet med de kinesiske bankfolk om Yavuz Sultan Selim, blev udsat på grund af de rejsebegrænsninger, der blev bragt mellem de to lande på grund af koronavirussen, og at det kun var muligt at mødes online.

IC Investment Holding og dets italienske partner Astaldi modtog et 2013-årigt lån i 9 til opførelsen af ​​Yavuz Sultan Selim Bridge. Konsortiet forhandler om et syv-årigt refinansieringslån med banker ledet af kinesiske banker ICBC og Bank of China.

Med IC Yatırım efterlod Bank of China spørgsmålene ubesvarede.

Den kinesiske kinesiske Merchants Group erhvervede en andel på 688,5 procent i det selskab, der opererede broen med en aftale på 51 millioner dollars. Det kinesiske selskab købte 33 procent af italienske Astaldi og 18 procent af IC Investment.

Med Yavuz Sultan Selim Bridge, som blev lanceret i 2016, havde statskassen garanteret et udenlandsk valuta pass.

I 2019 blev det afsløret, at det beløb, der skal betales af statskassen, var 3 milliarder TL. (talsmand)


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar