Airconditionanlæg lukkes i EGO-busser, metro og ANKARAY

egobusser, klimaanlæg lukkes i metro og Ankara
egobusser, klimaanlæg lukkes i metro og Ankara

Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş advarer ofte borgere gennem konti på sociale medier inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-epidemien. Under henvisning til stigningen i antallet af passagerer over 65 år, der for nylig bruger offentlig transport, opfordrede præsident Yavaş til at "blive hjemme, indtil disse vanskelige dage går". Borgmester Yavaş henvendte sig til både unge og gamle borgere og sagde: "Beskyttelse af samfundet starter med at beskytte os selv." Generaldirektoratet for EGO advarede borgere, der bruger offentlig transport for at beskytte deres sociale afstande, mens kabelbanelinjen midlertidigt blev lukket.


Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavas opfordrede Ankara-beboerne til at "blive hjemme" for at tage forholdsregler mod epidemier og truslen coronavirus (Covid-19) og for at forhindre, at virussen spreder sig.

Med en henvendelse til alle borgere gennem deres sociale mediekonti erklærede borgmester Yavaş, at de har observeret en stigning i antallet af borgere over 65 år, der har brugt offentlig transport for nylig. Vær venlig at være hjemme, indtil disse svære dage går, advarer dine ældste. At beskytte samfundet starter med at beskytte os selv. ”

NYE FORANSTALTNINGER TIL

Ved at bruge sociale medier effektivt til at skabe opmærksomhed og opmærksomhed blandt borgerne mod coronavirus i hovedstaden, påpegede præsident Yavaş, at mellem 16. og 20. marts bruger gennemsnit 65 55 borgere i alderen 739 og derover offentlig transport.

Gentag advarslerne fra borgere i risikogruppen om ikke at blive skadet af virussen og bad borgmester Yavaş støtte fra unge mennesker for at advare deres ældste mod epidemien. Borgmester Yavaş sagde også: ”Kom nu, vi tager os af vores ældste” og sagde følgende beskeder:

”Gratis transport til vores kære unge, borgere, 65 år og derover i offentlig transport, bestemmes af forordningen om gratis eller nedsatte rejsekort udarbejdet af ministeriet for familiearbejde og sociale ydelser, der er tilladt i henhold til artikel 4736 i lov nr. 1. Hvis du elsker dine ældre, sikrer vi dig, at de bruger denne proces derhjemme for at sikre dig og din families helbred, især deres helbred, inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger. "

Ankara Metropolitan-borgmester Mansur Yavaş, der har implementeret nye foranstaltninger, udstedte et cirkulære for mere end 4 arbejdstagere, officerer og virksomhedspersonale, der arbejder i Metropolitan Municipality, bortset fra administrativ orlov, for at skifte til arbejde mandag den 23. marts.

TELEFERIK vil ikke blive brugt

Med understregning af, at han fortsat vil træffe foranstaltninger, der prioriterer folkesundheden, erklærede borgmester Yavaş, at kabelbanelinjen, der betjener i Yenimahalle-distriktet, ikke vil tjene mod risikoen for koronavirus.

Borgmester Yavaş annoncerede i sine konti på sociale medier, ”Vi lukker midlertidigt vores svævebane på grund af faldet i antallet af passagerer pr. Dag og det faktum, at hytterne ikke er egnede til at opretholde social afstand. For at forhindre, at transporten afbrydes, er vores 2 endda bælgbusser begyndt at betjene ”.

EGOs generaldirektorat tilføjede også en ny til sine advarsler om borgere, der bruger offentlige transportkøretøjer og opfordrede til beskyttelse af social afstand. Metropolitan Municipality; Det meddelte også, at klimaanlægget vil blive lukket i alle servicebygninger, især EGO-busser, metro og ANKARAY.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar