Kurtalan Express afledtes på grund af jordskred i Elazig

elazigda afsporet udtrykke på grund af jordskred afsporet
elazigda afsporet udtrykke på grund af jordskred afsporet

Kurtalan Express blev afledt på grund af jordskred i Elazig; Lokomotivdelen af ​​Kurtalan-ekspressen, der har 80 passagerer på grund af jordskred nær Özyürt-landsbyen i Tekevler-landsbyen i Maden-distriktet Elazig, er blevet afsporet, katastrofen er blevet overvundet billigt.


Jordskredet skete nær Özyürt-landsbyen i Tekevler-landsbyen i Maden-distriktet Elazig. Ifølge de indhentede oplysninger forekom skred ca. 80 meter efter Kurtalan-ekspressen, der gik fra Elazig til Diyarbakır med 100 passagerer gennem tunnelen. På grund af jordskredet har lokomotivet i passagertoget afsporet. Kurtalans ekspressvogne gjorde det muligt at forblive en eventuel katastrofe på sporene.

Mens der ikke var nogen personskader og dødsfald i ulykken forårsaget af jordskred, blev sikkerhedsstyrker sendt til regionen angående hændelsen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar