TÜVASAŞ er den ubestridte leder af jernbanesektoren

er den ubestridte leder af jernbanesektoren i tuvas
er den ubestridte leder af jernbanesektoren i tuvas

Den tyrkiske transport-Sen Sakarya filial præsident Ali Azem Fındık besøgte den tyrkiske union af kamre for håndværkere og håndværkere (SESOB) for at udveksle udtalelser om de mulige virkninger af TÜVASAŞ's tab af status og dets optagelse i TÜRASAŞ. Han mødtes med Hasan Alişan.


Ali Azem Fındık, der gav information til pressen efter mødet, sagde: ”Som Turkish Transportation-Sen mener vi, at TÜVASAŞ ikke kan tolerere tabet af status, og at vi mener, at resultatet for TÜVASAŞ kan ændres ved at skabe enhed og solidaritet med alle politikere, ikke-statslige organisationer og Sakarya People. vi har nævnt mange gange før.

I denne sammenhæng Som Türk İletişim-Sen begyndte vi at udveksle ideer om den beslutning, der blev truffet om TÜVASAŞ ved at besøge lederne af de ikke-statslige organisationer i Sakarya. På vores første stop, TC Sakarya Union of Chambers of Handwermen and Craftsmen (SESOB), Mr. Vi mødtes med præsident Hasan Alişan. Vi havde diskussioner om de negative virkninger af at miste gevinsterne ved TÜVASAŞs nuværende hovedkontorstatus for Sakarya-håndværkere og derefter om den negative dominoeffekt på byen.

Sec. Vi præsenterede Alişan med en fil om TÜVASAŞ. Ifølge dataene fra 2019 oplyste vi, at forsyningen med TÜVASAŞ fra Sakarya er 98 millioner TL. Vi har oplyst, at med starten af ​​serieproduktionen af ​​56 Set Milli Tren er det tydeligt, at disse køb øger gulve og gulve. TÜVASAŞ er den ubestridte leder inden for jernbanesektoren. I tilfælde af insistering i denne fusion kaldet TÜRASAŞ, skal taget være TÜVASAŞ.

SESOB præsident Mr. Hasan Alişan: “Alt, der er tilbage, er TÜVASAŞ. Vi tåler heller ikke at miste dette. Du er en embedsmand. I det mindste vil du være skadelig af denne formation. Sakarya håndværkere og håndværkere vil dog være mest påvirket af denne negativitet. Derfor skal du ikke være i tvivl om, at vi vil støtte din ærefulde kamp for beskyttelsen af ​​TÜVASAŞs hovedkvarterstatus på enhver platform. ” Han udtrykte sin støtte.

O


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar