Første bud blev lavet til Kanal Istanbul

første bud på kanal istanbul
første bud på kanal istanbul

5 virksomheder afgav bud på det bud, der blev afholdt i forbindelse med genopbygning (genopbygning) af de historiske broer Odabaşı og Dursunköy inden for rammerne af Canal Istanbul-projektet.


Budet afholdt på det 1. regionale direktorat for motorveje i Kagithane til genopbygning (genopbygning) af den historiske Odabaşı i Başakşehir og de historiske Dursunköy-broer i Arnavutköy, som vil blive implementeret af Ministeriet for Transport og Infrastruktur inden for rammerne af Canal Istanbul-projektet. Bud til blev modtaget med en lukket konvolut.

I det bud, hvor 5 virksomheder deltog, var Artuklu Arkitekturs forslag ugyldigt, Mukarnas Arkitektur tilbød 500 tusind liras, Hasan Fehmi Şahin 550 tusind lire, Safir Geoteknisk 507 tusind lire, Altıparmak Arkitektur 408 tusind lire.

Broer fjernes ved at fjerne

I den specielle tekniske specifikation, der blev forberedt til udbuddet, blev formålet med arbejdet forklaret som ”Forberedelse af projekter baseret på princippet om adskillelse og transport af de faste sektioner, færdiggørelse af de manglende sektioner for at sikre, at den historiske Odabaşı i Başakşehir og Dursunköy-broer i Arnavutköy beskyttes og overføres til de næste generationer.

I henhold til specifikationen foretages forskningsudgravninger omkring broen og bestemmes af start- og slutpunkter. Virksomheden, der modtog budet; Det vil påtage sig arbejdet med at demontere broen, flytte de strukturelle elementer, rekonstruere og færdiggøre de manglende sektioner.

Det vil undersøge alternative placeringer og bestemme broenes placering for at flytte broen til et sted tæt på det oprindelige sted. Arbejdets varighed blev bestemt til 350 dage.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar