Fahrettin Koca: 32.000 nye sundhedspersonale vil blive ansat

Tyrkiet sundhedsminister - Dr. Fahrettin Koca
Tyrkiet sundhedsminister - Dr. Fahrettin Koca

Ifølge erklæringen fra sundhedsminister Fahrettin Koca om den direkte udsendelse i dag, vil 32.000 sundhedspersonale blive udnævnt hurtigst muligt for at sikre en effektiv kamp mod coronavirus.


Sundhedsminister Fahrettin Koca: ”Vi arbejder på at forbedre vores sundhedspersonalers lønninger. Vi inkluderer 32 tusind personale. I denne proces betaler vi den ekstra betaling af vores arbejdende sundhedspersonale til en sats på 20 procent. På et tidspunkt, hvor der var en pandemi, ved vi, at der var firmaer, der prøvede at udnytte, og der blev foretaget razziaer i lagererne hos producenter og sælgere. Der blev set intensiv opbevaring. Fra i dag begyndte vi at indgå kontrakter ved at ringe til alle virksomheder en efter en. Indtil videre har vi aftalt med XNUMX virksomheder. ”

Hvilke tropper der købes

Spørgsmål om, hvordan og under hvilke betingelser ansøgningerne vil blive indgivet om rekruttering af 32.000 sundhedspersonale, der rekrutteres af sundhedsministeriet, vil blive afsløret i de kommende dage.

Fahrettin Koca sagde, at rekrutteringen af ​​det personale, der skal føres til sundhedsministeriet, vil finde sted inden for en uge, og at alle sundhedsmedarbejdere også kan bruge de statslige gæstehuse.

Støtte fra kinesiske eksperter til koronar krig

Ifølge erklæringen fra minister Koca vil der modtages fjernstøtte fra kinesiske læger. Ministeren meddelte, at det vil være nemmere at kæmpe mod coronavirus, takket være erfarne læger, der konstant vil støtte fjernbetjening, annoncerede ministeren også, at hurtige diagnosesæt distribueres til vores hospitaler.

Detaljer om rekruttering af support til sundhedspersonale til Coronavirus-krigen

18.000 kontraherede sundhedspersonale vil blive ansat med den centrale placering, der skal foretages af ÖSYM i henhold til KPSS-score, der skal ansættes i serviceenhederne i den provinsielle organisation af vores ministerium.

 • 11.000 sygeplejersker,
 • 1.600 af dem er jordemødre,
 • 4.687 Sundhedsteknikere / Sundhedstekniker,
 • 14.000 fast ansættelse (rengøringsservice, beskyttelses- og sikkerhedstjenester og klinisk supportpersonale)
 • Psykolog,
 • Socialarbejder,
 • Biologer,
 • audiolog,
 • Børns udvikling,
 • diætist,
 • fysioterapeut
 • Erhverv og ergoterapeut,
 • Tale- og sprogterapeut,
 • perfusionister,
 • Sundhedsfysiker

Ansøgninger den 26. marts

Efter at præferencesguiden er offentliggjort på ÖSYMs websted, vil kandidater være i stand til at træffe deres valg mellem 26. marts og 1. april 2020.

For meddelelser, følg sundhedsministeriets generaldirektorat for ledelsestjenester og ÖSYM-webstedet.


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar