Hvad er Coronavirus, og hvordan transmitteres det?

hvad er coronavirus
hvad er coronavirus

Coronavirus (Coronavirus) blev først set hos 29 personer, der arbejdede på et marked, der solgte skaldyr og levende dyr i Wuhan, Kina, den 2019. december 4, hvor mange mennesker, der besøgte dette marked på de samme dage, blev indlagt med de samme klager. Som et resultat af undersøgelsen af ​​prøverne, der blev taget fra patienterne, blev det afsløret, at den virus, der forårsager sygdommen, blev forstået at være fra SARS- og MERS-virusfamilien. Den 7. januar annoncerede Verdenssundhedsorganisationen navnet på den nye epidemi som "Ny Coronavirus 2019 (2019-nCoV)". Derefter fik virussen navnet Kovid-19 (Covid-19).

HVAD ER CORONAVIRUS?


Coronavira er en stor familie af vira, der kan inficere mennesker og kan påvises i nogle dyrearter (kat, kamel, flagermus). Coronavirus, der cirkulerer mellem dyr, kan ændre sig over tid og få evnen til at inficere mennesker og derved begynde at se menneskelige fænomener. Imidlertid udgør disse vira en trussel mod mennesker, efter at de har fået evnen til at overføres fra person til person. Kovid-19 er en virus, der er opstået hos Wuhan bybesøg, og har fået evnen til at blive overført fra person til person.

HVORDAN KOMMER CORONAVIRUS?

Det antages, at den nye coronavirus ligesom andre coronavirus transmitteres ved luftvejssekretion. Dråber med åndedrætsudskillelse, der indeholder hoste, nyser, latter og virus, der spreder sig til miljøet under tale, skaber kontakt med slimhinderne hos raske mennesker og gør dem syge. Der kræves tæt kontakt (nærmere 1 meter) for at denne sygdom kan overføres fra person til person. Selvom resultaterne såsom udviklingen af ​​sygdom hos mennesker, der aldrig har været på dyremarkedet, og som har været syge som følge af kontakt med patienter, er sundhedsmedarbejderen stadig ukendt i hvor høj grad smitsomheden er 2019-nCoV. Den vigtigste faktor, der bestemmer, hvordan epidemien vil udvikle sig, er, hvor let virussen kan overføres fra person til person, og hvor vellykket man kan tage de nødvendige forholdsregler. I lyset af dagens information kan det siges, at 2019-nCoV ikke er forurenet med mad (kød, mælk, æg osv.).


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar